Еко-Smart Плус Вентилатори обновување на енергијата

Краток опис:

Модел: XHBQ-D1.5DDCTPA ~ XHBQ-D20DCTPA
Проток на воздух: 150-2000 m = & gt; / h
Вовед: ERP 2018 година во согласност
brushless DC мотор
вкрстен тек разменувач на топлина
Потврдување: ceекоiso

детали за производот

Тагови производ

Нов Еко-паметни Плус ERV обновување на енергијата Вентилатор се надгради за да се усогласат со ERP2018. Навивачите вграден се поефикасни, ја намалува потрошувачката на енергија и до 50%. На интелигентна контролорот е подобрена за повеќе сигурен и лесен за ракување. Идеален вентилација решенија за енергетски ефикасни објекти за да се намали потрошувачката на енергија, додека постигнување на удобност внатрешна клима.

2

Главната карактеристика на Еко-Smart Плус ERV Вентилатори обновување на енергијата:

  1. Широк спектар волумен на воздух од 150m3 / h до 2000m3 / h, контрола 10 брзини
  2. Висока ефикасност DC brushless мотор, ERP 2018 година во согласност
  3. Висока ефикасност обратен разменувач на топлина, ефикасност до 80%
  4. Авто лето бајпас, автоматско одмрзнување зима, неделно време, RS485 интегриран (BMS)
  5. Факултативна сензор CO2 да се контролира концентрацијата на CO2
  6. Повеќе модот авто одмрзнување, надворешна температура операција до -15 ℃

Спецификации на Еко-Smart Плус ERV Вентилатори обновување на енергијата:

модел Номинална
воздух
проток
(m3 / h)
Номинална
ESP
(Pa)
Enthaply% ефикасност Температура
ефикасност%
Бучава
dB (A)
Напон
(V)
Моќ
Внесете
(W)
Тежина
(kg)
Ладење греење
XHBQ-D1.5DCTPA 150 75 63-70 70-76 75-82 31,5 220 26 25
XHBQ-D2.5DCTPA 250 85 63-73 70-75 75-82 34,5 220 46 29
XHBQ-D3.5DCTPA 350 90 66-72 69-75 75-84 37,5 220 60 37
XHBQ-D5DCTPA 500 100 62-74 67-75 75-86 39 220 88 43
XHBQ-D6.5DCTPA 650 85 62-70 68-73 75-84 39,5 220 114 64
XHBQ-D8DCTPA 800 130 65-74 71-77 75-84 42 220 186 71
XHBQ-D10DCTPA 1000 110 65-74 71-78 75-85 43 220 243 83
XHBQ-D15DCTPA 1500 75 65-74 71-77 75-84 50 220 372 165
XHBQ-D20DCTPA 2000 60 65-74 71-78 75-85 51,5 220 486 189

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи