агенти

HOLTOP Агенти

Ние би сакале да ги поканиме клиенти специјализирани во HVAC & R бизнис да се дистрибуираат, пазар и продаваат нашите производи.

Introduction: Нашите производи компонира на топлина / енергија вентилатор, ротирачки разменувач на топлина, плоча разменувач на топлина, воздух ракување единица, топлински пумпи, чилер и единица за кондензирање, итн клиентите да изберете една или две од производи да се дистрибуираат во нивната област според за нивниот бизнис сила.

Agent Requirements:

1. Најмалку 3 години Бизнис искуство во областа на HVAC & R.
2. Owning wide distribution network and strong relationship with local big air conditioning companies or HVAC engineering companies.
3. Owning other big HVAC brand sole distributionship preferred.
4. Sales quantity should be evaluated.

If you are interested in becoming Holtop agent or distributor, please send email to sales@holtop.com and provide your company information for our evaluation. We will contact you within the next business day.