историја

3

Во 2017 година , Holtop е избран за национален Hi-tech претпријатие и започна Еко-чиста шума серија вентилатори за обновување на енергијата.

Во 2016 година , Holtop се пресели во својата нова производствена база и постигна годишен раст од 39,9%.

Во 2014 година , Holtop беше одобрен од страна на SGS инспекција на системите за управување со ISO.

Во 2012 година , Holtop постигна голем успех во областа AHU со работа со Мерцедес Бенц, БМВ, Форд, итн, и ротирачки разменувач на топлина заверена од Eurovent.

Во 2011 година , Holtop бази за производство се сертифицирани од страна на ISO14001 и OHSAS18001.

Јас n 2009 , Holtop обезбедени за обновување на енергија системи за вентилација на Светот Експо павилјони.

Во текот на 2007- 2008 , Holtop изградена овластеното енталпија лабораторија и обезбедени

обновување на енергија системи за вентилација на Олимписките игри

Во 2005 година , Holtop пресели во 30.000 квадратни метри фабрика и сертифицирани од страна на ISO9001

Во 2004 година , Holtop ротациони разменувач на топлина лансиран на пазарот.

Во 2002 година , Holtop беше официјално основана и обновување на енергијата вентилатор лансиран на пазарот.