производство

Holtop производство седиште се наоѓа во подножјето на планината Пекинг Baiwangshan на површина од 30.000 квадратни метри. база на производство е во Badaling економска развојна зона во Пекинг, со површина од 60 акри, со годишен производствен капацитет од 200.000 единици на воздух на топлина опрема закрепнување.

фабрика профил

3
55

Работилница

1 (5)
1 (4)
1 (6)
1 (3)
1 (2)
1 (1)

Енталпија тест лабораторија

1 (1)
1 (2)
1 (3)

Прикажи соба

1 (1)
1 (2)
1 (3)

фабрика за производство

45 (6)

Amada удар и виткање машина (Од Јапонија)

45 (7)

контрола AHU панел PU пена машина

45 (8)

Удирање-возбудлив прирабница машина

45 (9)

Ладење серпентина машина за обработка

45 (1)

Топлина и обновување на енергијата вентилатор монтажа линија

45 (2)

Плоча разменувач на топлина објект удирање

45 (3)

Rotory разменувач на топлина

45 (4)

5s управување

45 (5)

5s управување