компанијата

holtop фабрика

мисија

Holtop има воспоставено деловни односи со големите земји во Азија, Европа и Северна Америка, и заработил светска репутација за обезбедување на сигурни производи, познавања експертиза примена и одговора поддршка и услуги. 
Holtop секогаш ќе посветени на мисијата на обезбедување на високо ефикасни и заштеда на енергија производи и решенија за намалување на загадувањето на животната средина, да се осигура здравјето на луѓето и заштита на нашата земја. 

Holtop 

е водечки производител во Кина специјализирана за производство на воздух-воздух на топлина опрема закрепнување. Основана во 2002 година, таа се посветени на развојот на истражувањето и технологијата во областа на топлина обновување вентилација и заштеда на енергија опрема воздухот ракување за повеќе од 16 години.

производи

Преку години на иновации и развој, Holtop може да се обезбеди целосна спектар на производи, до 20 серија и 200 спецификации. На палета на производи главно ги опфаќа: Топлина Обнова Вентилатори, обновување на енергијата Вентилатори, свеж воздух филтрација системи, Ротари разменувачи на топлина (топлина Тркала и Енталпија тркала), плоча разменувачи на топлина, клима комори, итн

Квалитет

Holtop обезбедува висок квалитет на производите со професионални R & D тим, производствени капацитети од прва класа и напреден менаџмент систем. Holtop поседува броен контрола машини, национално одобрени енталпија лаборатории, и го положил сертификати на ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE и Eurovent. Покрај тоа, производствена база Holtop е одобрен на самото место од страна на TUV SUD.

броеви

Holtop има 400 вработени и зафаќа површина од над 30.000 квадратни метри. Способност годишно производство на опрема за обновување на топлина достигне 100.000 комплети. Holtop снабдува ОЕМ производи за Midea, LG, Hitachi, McQuay, Њујорк, Trane и оператор. Како чест, Holtop беше квалификуван добавувач за Олимписките игри во Пекинг 2008 и Шангај Светската изложба во 2010 година.