Користење на проект

Продлабочување на проектот дизајн

Holtop има една група на млади, стручни и искусни инженери дизајн тим, кој е задолжен за CAD Продлабочување дизајн, производ појавување и опрема селекција, оценување на апликации, Проект планирање и распоред на дизајнирање, како целина, целосно се размислува за изводливост и интеграција на проектот, во меѓувреме комбинираат со барање на сопственикот и регулирање на спецификација, за да се прилагоди-направи разумен, економски, и оптимална квалификуван интегрирано решение.

Професионална инсталација и изградба

Holtop има акумулирано богато искуство во странство инсталација HVAC проектот и Cleanroom изградба. Ние формира група на стручни технички градежниот тим и искусни управување со персоналот, вклучуваат Проект Мапа на контрола на квалитет, проект распоред контрола, надзор безбедност, управување со трошоците, итн Сите цели да се изгради високо квалитетни проекти и да ги задоволат барањата на клиентите.

Производ појавување & Избор на опрема

Holtop компанијата продолжува да се фокусира на градење на полето на квалитетот на воздухот и обезбедува професионални услуги. Освен топлина обновување вентилација производи, Holtop исто така, обезбедува широк спектар на производи како што се AHU, чилер, климатизација опрема, Cleanroom градежен материјал, воздухот вентилација систем, Цевководи систем за вода, електрична енергија систем, автоматски систем за контрола, итн

Интегриран систем за Користење

Со професионална техника, Holtop овозможува брза, сеопфатна и внимателен услуга за секој клиент, вклучуваат консултации проект, работа обука, квалификација перформанси, систем за одржување, реновирање на проектот, како и снабдување со резервни делови, итн На стоп сервис решение.