Добитник е на наградите

1

HC360 2016 Свеж воздух Производи Водечките сертификат Бренд

2

HC360 2016 Свеж воздух Производи Водечки бренд награда

3

2017 Награда Нетизен Сигурен Бренд со станбен и топлина обновување на енергијата Вентилатори

4

Сертификат компилација партија за свеж воздух систем за прочистување дизајн стандарди на Блискиот и основно aSchool

5

HC360 Топ 10 Вентилација награда Бренд

6

Hi-tech претпријатие сертификат

5

HC360 Топ 10 Вентилација награда Бренд

6

Hi-tech претпријатие сертификат

7

Истакнат член на Кина вентилација Машински индустрија Алијансата

8

Заштеда на енергија производи сертификат квалификува компанијата

9

DA YAN НАГРАДА

10

DA YAN НАГРАДА

11

HC360 2016 исклучителен лидер Куп

12

HC360 2015 Топ 10 Вентилација бренд награда

13

CAPIA 2015 година Кина Топ 10 Бренд награда за вентилација

14

Hi-tech компании сертификат за

Пекинг Holtop заштита на животната средина технологија Co, Ltd 

6

2017 Иновативни бренд награда на Националниот Вентилација индустрија