• Квадратен метар производство бази

  Квадратен метар производство бази

  Основана во 2002 година, Holtop е водечки производител во Кина со најголемите бази на производство на топлина и енергија вентилација обновување производи во Азија, се опфатени повеќе од 70,000m2 област.
 • Капацитет за производство единици

  Капацитет за производство единици

  Holtop гради сертификат за систем за звук на ISO 9001, ISO14001, OHSAS18001 како и системи за сертификација на производи. Имаме националните одобрени енталпија лабораторија, силна R & D тим и да го поседуваат 30 + патенти.
 • Удел на домашниот пазар

  Удел на домашниот пазар

  Holtop мајстори основната технологија на топлина за обновување и има број 1 удел на пазарот на комерцијални вентилатори за обновување на енергија во Кина со годишен раст од 40% +. Производи се извезуваат во 100 + земји.
floor_ico_1

LEADING ERV ПРОИЗВОДИТЕЛ

Holtop е број 1 производител на топлинска енергија и обновување на енергијата Вентилатор производи во Кина, и господар водечките светски core технологијата на топлинска енергија и искористување на енергијата.
floor_ico_4

СОБНИОТ ВОЗДУХ здравје експерт

Денешните модерни згради се добро изолирани, кои носат загадувачи во воздухот. Holtopventilation системи да ги отстранат алергија отежнувачки честички и бактерии преку размена на застоена воздухот во затворените простории со свеж и чист воздух однадвор.
floor_ico_2

Прикажи во BIG 5

Запознајте HOLTOP во кабина NO.Z4E138, во HVAC & R Експо на Big5 изложба, Дубаи 26-29 ноември, 2018 година адреса: ZA'ABEEL HALLS 4 и 5, Дубаи Светскиот трговски центар.

Глобален проект случаи