сертификација

По неколку години на посветеност кон развојот на истражувањето и технологијата во областа на топлина за обновување и квалитетот на воздухот во затворените простории, Holtop има многу достигнувања на innotivation на производот и управување со квалитетот, кој е сертифициран од страна на националните и меѓународните власти.


1
име: ISO9001
Сертификат No: CN14/10225
опсег: греење, вентилација и клима регенерира опрема
Суд: Пекинг ZhongDaHuaYuan Сертификација центар
1 име: ISO14001
Сертификат No: CN14/10214
опсег: проектирање, производство и продажба на опрема за ладење, вентилација и за прочистување на воздухот
Суд: Пекинг ZhongDaHuaYuan Сертификација центар
 1 име: OHSAS18001
Сертификат No: CN14/10224
опсег: проектирање, производство и продажба на опрема за ладење, вентилација и за прочистување на воздухот
Суд: Пекинг ZhongDaHuaYuan Сертификација центар
 1 име: ПРОВЕРКА НА COMPLANCE
Сертификат No: LVD GZES1612017839HS
опсег: CE сертификат на топлинска енергија и искористување на енергијата вентилатор
Суд: SGS-CSTC стандарди технички услуги копродукции, Ltd
 1 име: ПРОВЕРКА НА електромагнетна компатибилност
Сертификат No: GZEM1612008088HSV
опсег: CE сертификат на топлинска енергија и искористување на енергијата вентилатор
Суд: SGS-CSTC стандарди технички услуги копродукции, Ltd
 1 име: ИЗВЕШТАЈ ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА
Сертификат No: TSEC15000003302
опсег: ROHS сертификат на топлинска енергија и искористување на енергијата вентилатор
Суд: SGS-CSTC стандарди технички услуги (Тијанџин) копродукции, ООД
 1 име: од н.е.
опсег: За побарувањата на Директивата за машини 2006/42 / ЕЗ
Суд: CCQS Велика Британија ООД
 1 име: Eurovent
Сертификат No: 12.01.004
опсег: Воздух-воздух ротациони разменувачи на топлина
Суд: Eurovent СЕРТИФИКАЦИЈА НА КОМПАНИЈАТА SCRL

1
име: Градежништво заштеда на енергија сертификат за сертификација на производи
Сертификат No: CABR-KNH-2A- (2015)
опсег: Топлина и обновување на енергијата вентилатор
Суд: Кина академија на зграда Истражувања
 1 име: Градежништво заштеда на енергија сертификат за сертификација на производи
Сертификат No: CABR-KNH-2B- (2015)
опсег: Топлина и обновување на енергијата вентилатор
Суд: Кина академија на зграда Истражувања
 1 име: Градежништво заштеда на енергија сертификат за сертификација на производи
Сертификат No: CABR-KNH-2C- (2015)
опсег: Топлина и обновување на енергијата вентилатор
Суд: Кина академија на зграда Истражувања