култура

Нашата мисија

Да се ​​направи клима комори поздрава и повеќе енергетски ефикасен.

 

нашата визија

Да се ​​биде лидер во искористување на енергијата на воздухот предавање решенија.

Нашите основни вредности

Научниот менаџмент е основен за реализација на стратегијата.

побарувачката на пазарот е извор на иновации.

Да бидат практични.

Воспостави одличен бренд преку квалитетот на производите.

Вредност секогаш надминува цена.

Стави на вистинската личност во вистинското место.

Нема ограничувања во служба, не завршува со искреност.

Меѓународна соработка забрзува обновата на технологија и производи.