Проект

 • HOLTOP HVAC Cooperated with Mercedes-Benz for Seven Years

  HOLTOP HVAC Cooperated with Mercedes-Benz for Seven Years

  Holtop attended the Facilities Open Day Event held by Beijing Mercedes-Benz Automobile Co., Ltd. in November 2018. The theme of the event is to create a green smart factory, to experience the smart technology of the Mercedes-Benz automobile manufacturing plant, to demonstrate the special craft...
  Прочитај повеќе
 • HVAC System Solution for Fiji Printing Plant

  HVAC System Solution for Fiji Printing Plant

  One of the most important design in the printing industry is the reduction of energy consumption without a sacrifice in product quality or delivery. The potential savings are added to the bottom line by decreasing energy consumption. The Fiji project of Printing Plant HVAC system takes energy sav...
  Прочитај повеќе
 • Проектот INNGANG Гаража топлина тркала

  Проектот INNGANG Гаража топлина тркала

  Име на проектот: INNGANG Гаража Локација: Норвешка производи: Ротари разменувачи на топлина / проект топлина тркала Описи: Holtop обезбедени ротациони разменувачи на топлина за INNGANG Гаража, кој е познат сервис и поправка продавница за тркачки автомобили на локално ниво. Гаражата обично имаат проблем со гас мирис, со usin ...
  Прочитај повеќе
 • Samsung Electronics во Виетнам растенијата

  Samsung Electronics во Виетнам растенијата

  Project name: Samsung Electronics Vietnam Plant Location: Vietnam Products: Rotary heat exchangers Project descriptions: Holtop supplied more than 60 sets of rotary heat exchangers to Samsung Samsung Electronics Vietnam Plant, which is the largest smartphone production base.
  Прочитај повеќе
 • Универзитетот Стенфорд систем за вентилација

  Универзитетот Стенфорд систем за вентилација

  Име на проектот: Универзитетот Стенфорд Локација: САД Производи: Еко-паметни вентилатори обновување на енергијата Holtop испорачува многу еко-паметни вентилатори обновување на енергијата во училницата на Универзитетот Стенфорд. Таа има функција на концентрацијата на CO2 и контрола на влажност. Со поврзување на CO2 и влажност откривање на ...
  Прочитај повеќе
 • Воркингтон академија систем за вентилација

  Воркингтон академија систем за вентилација

  Име на проектот: Воркингтон академија Локација: Велика Британија Производи: Еко-паметни енергија вентилатори за обновување на описот на проектот: Holtop испорачува многу еко-паметни вентилатори обновување на енергијата за Воркингтон Академијата, има паметни контролер со Modbus BMS контролната функција, па единици можат да бидат поврзани со сце ...
  Прочитај повеќе
 • Mercedes-Benz Авто AHU систем проекти

  Mercedes-Benz Авто AHU систем проекти

  - Нов достигнување во фабрика за автомобили климатизација индустрија Име на проектот: Mercedes-Benz Авто AHU Проекти Локација: Кина на производот: Клима комори Краток опис: HOLTOP соработувал со Пекинг Бенц Автомобилство копродукции, Ltd од страна на обезбедување на повеќе од 90 комплети на комбинација воздух ракување единица со ...
  Прочитај повеќе
 • The Second Cooperation HVAC System for Mercedes-Benz

  The Second Cooperation HVAC System for Mercedes-Benz

  When the installation of air handling unit is growing vigorously at the construction site of Geely and Volvo, here comes a good news — Holtop won the bidding of the Benz welding workshop project, as the supplier of air handling unit.   Holtop has cooperated with Benz for many years. Our cen...
  Прочитај повеќе
 • Проектот Geely Авто AHU

  Проектот Geely Авто AHU

  Име на проектот: Geely Авто AHU проектот Локација: Белорусија проектот на производот: Опис Клима комори проектот: Целиот сет на системот за климатизација и систем за обновување на топлина (повеќе од 40 комплети како сите) за Geely автомобилски слој работилница, мала работилница слој, собранието работилница и weldin ...
  Прочитај повеќе
 • Toyoko Ин Франкфурт на Мајна, Hauptbahnhof Хотел

  Toyoko Ин Франкфурт на Мајна, Hauptbahnhof Хотел

  Име на проектот: Toyoko Ин Франкфурт на Мајна, Hauptbahnhof Hotel Локација: Германија производи: Мис Слим енергија вентилатори за обновување описи на проектот: Holtop испорачува повеќе од 410 единици на Мис Слим вентилатори за Токио Inn Хотели обновување на енергија да се донесе свеж воздух на секој погоди соби. На ...
  Прочитај повеќе
 • Holtop won VOLVO Auto Painting Workshop AHU Project

  Holtop won VOLVO Auto Painting Workshop AHU Project

  After the successful cooperation with Mercedes Benz Auto and GE Auto, Holtop heat recovery ventilation system in Auto painting workshop area is with gorgeous reputation. All achievement help Holtop won the VOLVO Auto painting workshop ventilation (Air Handling Units) project in 2016 which valued ...
  Прочитај повеќе
 • Националниот Ченг Чунг Универзитетот Вентилација на проектот

  Националниот Ченг Чунг Универзитетот Вентилација на проектот

  Име на проектот: Националниот Ченг Чунг Универзитетот Локација: Тајван Производи: Еко Vent обновување на енергијата описи вентилатори проектот: Holtop обезбедени повеќе од 10 комплети на Еко Vent вентилатори обновување на енергијата со стапка на проток на воздух од 2000-6000m3 / h за училници, наставникот канцеларии и простории за состаноци, е ...
  Прочитај повеќе
12Следна> >> Страна 1/2