Еко-Smart ХЕПА топлина Вентилатори обновување на енергијата

Краток опис:

Модел: XHBQ-D1.5DMTHA ~ XHBQ-D60DMTHA
Проток на воздух: 150-6000 m³ / h
Вовед: ERP 2018 година во согласност
G3 + F9 филтер
brushless DC мотор
вкрстен тек разменувач на топлина
Потврдување:  2 (3)2 (2)2 (1)

детали за производот

Тагови производ

Зошто еко-Паметна?

Модерни згради се градат цврсто за подобрување на енергетската ефикасност. Еко-паметни обновување ХЕПА енергија вентилатор (ERV) е идеален за вентилација решение за енергетски ефикасни објекти за да се намали еколошки отпечаток и подобрување на здравјето на луѓето. На енергија може да се спаси со помош DC мотори и подобрување на енергетската ефикасност со паметен систем за контрола, за да се постигне еко пријателски климатски искуство.

1

 

Главната карактеристика на Еко-Smart ХЕПА Вентилатори обновување на енергијата:

 1. Широк спектар волумен на воздух од 150m3 / h до 6000m3 / h, контрола 10 брзини
 2. Висока ефикасност четка помалку DC мотор, ERP 2018 година во согласност
 3. Висок степен на наплата енталпија на топлина
 4. Автоматски бајпас, интелигентни контролирани од страна на надворешна температура
 5. G3 + F9 филтер, ефикасност над 96% за филтрирање на честички од 2.5μm до 10μm
 6. Интелигентен систем за контрола, изборен функција на CO2 и влажност контрола, надворешна контрола и контрола на BMS достапни
 7. Двојно филтер аларм, тајмер аларм или различни алармни манометар достапни
 8. Спецификации на Еко-Smart ХЕПА Вентилатори обновување на енергијата

Спецификација на Еко-Smart ХЕПА Вентилатори обновување на енергијата:

модел  Отценети Проток на воздух
(m3 / h)
Надворешен
Pressure
(Pa)
Енталпија ефикасност (%) Температура
Efficiency (%)
Бучава
dB(A)
Напон
(V)
Моќност
(W)
NW
(kg)
Ладење греење
XHBQ-D1.5DMTHA 150 70 60-65 63-70 75-80 31,5 220-240 38 25
XHBQ-D2.5DMTHA 250 90 62-71 65-73 73-81 34,5 220-240 85 27
XHBQ-D3.5DMTHA 350 140 62-70 65-73 74-82 37,5 220-240 107 33
XHBQ-D5DMTHA 500 110 63-72 67-75 76-84 39 220-240 140 38
XHBQ-D6.5DMTHA 650 100 60-67 65-71 74-82 41 220-240 160 62
XHBQ-D8DMTHA 800 140 63-71 65-73 76-82 42 220-240 188 72
XHBQ-D10DMTHA 1000 140 60-68 62-72 76-82 43 220-240 312 81
XHBQ-D13DMTHA 1300 135 58-71 59-75 74-82 43 220-240 405 81
XHBQ-D15DMTHA 1500 95 63-71 65-73 76-80 50 220-240 700 147
XHBQ-D20DMTHA 2000 115 60-68 62-72 76-82 51,5 220-240 724 167
XHBQ-D26DMTHA 2600 115 58-66 59-75 74-82 55 220-240 810 190
XHBQ-D40DMTHA 4000 230 60-68 61-71 73-81 59 380-400 2140 335
XHBQ-D50DMTHA 5000 260 60-68 61-71 73-81 68 380-400 2630 395
XHBQ-D60DMTHA 6000 300 60-68 61-71 73-81 70 380-400 3030 557

 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи