Вкупно Разменувач на топлина

Краток опис:

Модел: HBT-W168 / 168 ~ HBT-W2052 / 2052
Вовед: Вкрстен тек тип
висина Факултативна corrugation
различни спецификации
софтвер за избор на
Потврдување:  2 (1)2 (2)2 (3)

детали за производот

Тагови производ

  Работа P rinciple на Holtop  вкрстен тек Плоча Прикл Вкупно разменувачи на топлина (ЕР Хартија за енталпија основни размена)

  На рамни плочи и брановидни плочи формираат канали за свежи или издувниот воздух поток.

  Кога две воздушни пареи минува низ разменувач налутено со температура  разлика,  енергијата се обнови.

   5

  Главни карактеристики

  1. Изработени од ЕР хартија, кои се одликуваат со висока пропустливост на влага, добар воздухот затегнатоста, одлична отпорност на абење и отпорност на стареење. 
  2. Структурно со рамни плочи и брановидни плочи.
  3. Две воздухот струи тече crossly.
  4. Погоден за вентилација на просторијата и индустриски систем за вентилација. 
  5. топлина обновување ефикасност до 70%

  5

  Гас молекули тип Јаглерод диоксид (CO 2) Амонијак (NH 3) Метан (CH 4) Пареата (H 2O) Клиренсот на влакна
  Дијаметри (nm) 0,324 0,308 0,324 0,288 0,3 (за референца)

  апликација

  Се користи во удобно климатизација систем за вентилација и технички систем за вентилација климатизација. Довод на воздух и екс- haust воздухот целосно одвоени, за обновување на топлина во зима и ладно закрепнување во лето

  спецификации

  модел A (mm) L (mm) C (mm) Факултативна corrugation висина (mm) забелешки
  HBT-W168 / 168 168 ≤500 240 2.0, 2.5      

   

   

   

   

  еден модул

  HBT -W202 / 202 202 ≤500 288 2.0, 2.5
  HBT -W222 / 222 222 ≤500 317 2.0, 2.5
  HBT-W250 / 250 250 ≤700 356 2.0, 2.5, 3.5
  HBT-W300 / 300 300 ≤700 427 2.0, 2.5, 3.5
  HBT -W350 / 350 350 ≤700 498 2.5, 3.5
  HBT -W372 / 372 372 ≤700 529 2.5, 3.5
  HBT -W400 / 400 400 ≤700 568 3.5
  HBT -W472 / 472 472 ≤550 670 3.5
  HBT -W500 / 500 500 ≤550 710 3.5
  HBT -W552 / 552 552 ≤550 783 3.5
  HBT -W600 / 600 600 ≤550 851 3.5
  HBT -W652 / 652 652 ≤550 925 3.5
  HBT -W700 / 700 700 ≤550 993 3.5    Мулти-модул во комбинација
  HBT -W800 / 800 800 ≤550 1134 3.5
  HBT-W1000 / 1000 1000 ≤450 1417 3.5
  HBT-W1200 / 1200 1200 ≤450 1702 3.5
  HBT -W1400 / 1400 1400 ≤450 1985 3.5
  HBT -W1600 / 1600 1600 ≤450 2265 3.5

   


 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи