Холтоп е гордост во Кина

1

Меѓународниот аеродром Даксинг е познат како врвот на „Новите седум светски чуда“.Чистите, удобни и штедливи решенија и производи за третман на воздух на HOLTOP придонесоа многу за изградбата на овој аеродром.

2

„Само со збогатување на вашето знаење можете да достигнете повисоко ниво“.Иновациите стануваат главен двигател на кинеската економија.Реформите и отворањето ѝ овозможија на Кина да постигне брилијантни достигнувања во политиката, економијата, спортот, науката и технологијата и воените работи.Тоа е големо чудо во историјата на човековиот развој и тргна по славниот пат на човештвото во историската книга.

3

Некои придонеси направени од HOLTOP

Кина-Хангжу-Ксиху државаХотел

HOLTOP Group обезбедува систем за вентилација за обновување на топлината на свеж воздух и гарантира 24-часовна услуга за Националниот прифатен центар на самитот на Г20.

Национален прифатен центар на самитот на Г20.

Белорусија-Борисов-База за производство на автомобили Geely

Системот за климатизација HOLTOP ги исполнува високите стандарди за внатрешен воздух за производство на автомобили.

Белорусија-Борисов-База за производство на автомобили Geely

Кина-Пекинг-Народна банка на Кина

Народната банка на Кина го создава најдоброто финансиско опкружување, а HOLTOP Group го создава најдоброто воздушно опкружување.

Народна банка на Кина

China-Changde-Lithium Battery Diafragm Production Base of Hunan Chinaly New Material Co., Ltd.

Систем за третман и раздвојување и обновување на екстракти HOLTOP VOCs не само што ја штитат животната средина, туку и создаваат голема економска вредност.

ПРОЕКТ HOLTOP VOC

Кина-Пекинг, Олимписки центар Кингдао, Велосипедска сала Лаошан, сала за мечување, Олимписки центар за едрење Кингдао, центар за контрола на допинг итн.

HOLTOP Group ги испорача системите за вентилација на свеж воздух за олимписките објекти, гарантира услуги 24 часа на ден за време на Олимписките игри и ја освои титулата „Олимписко претпријатие за одлична гаранција“.

Олимписки места

Кина-Пекинг, Канцелариски центар за Организациски комитет на Зимски олимписки игри Жанѓијаку, Олимписки места

HOLTOP Group обезбеди целосен систем за прочистување на свеж воздух за Канцеларискиот центар на Организацискиот комитет на Олимписките игри и олимписките места.

Зимски олимписки игри

Производствена база Кина-Шангај-C919

HOLTOP Group обезбеди комбинирана единица за обновување на топлина и систем за прочистување на свеж воздух за фабриката за производство C919 за да ги исполни барањата за температура, влажност, чистота и заштеда на енергија.Создаде висококвалитетен дом за раѓањето на C919.

C919 Производна базаC919 Производна база

Кина-Вухан-База за безбедност на националната мрежа

Националната мрежна база за безбедност е клучен проект за распоред во областа на мрежната безбедност во Кина.HOLTOP Group и помага на националната мрежна база за безбедност да ги обучи талентите за мрежна безбедност.

Национална мрежна база за безбедност

Зграда на Централната воена комисија Кина-Пекинг

Системот за прочистување на свеж воздух HOLTOP секогаш обезбедува чиста средина, богата со кислород и свеж воздух.

Зграда на Централната воена комисија

Центар Кина-Ченгду-Западен Беиду

Системот за прочистување на свеж воздух HOLTOP обезбедува удобен и чист воздух за West Beidou центарот, создавајќи добра средина за истражување и развој на технологијата.

Заедно со растечката сила на татковината, како национален бренд во индустријата за свеж воздух, HOLTOP Group исто така ја заврши технолошката иновација и трансформација од традиционално производство во интелигентно производство и беше успешно препознаена од корисниците дома и во странство.

вентилација на свеж воздух

За 18 години, HOLTOP Group порасна од повеќе од 10 луѓе на скоро 600 луѓе.Од мало производство до најголемата база за производство на производи за свеж воздух во Азија, таа го води развојот на домашната индустрија за свеж воздух.

За 18 години, производите на HOLTOP се наградени со речиси 100 патенти, од еден производ на свеж воздух до линија на производи што ги покрива четирите главни индустрии за комерцијална, домаќинство, индустриска и заштита на животната средина.Производите се извезуваат во повеќе од 100 земји и региони во странство.

производител на единица за обновување на топлина

Во изминатите 70 години, индустријата се промени.Она што останува непроменето е дека Кинезите неуморно работеа на обични позиции и создадоа извонредни достигнувања.Како водечка компанија во индустријата за свеж воздух, ја чувствуваме цивилизацијата и просперитетот и уживаме во среќата и благосостојбата што ги носи новата Кина.„Нека светот дише одличен HOLTOP воздух“ е целта на нашиот стремеж.

Сакајте ја Кина

Ние сме горди на нашата татковина, те сакаме, Кина.


Време на објавување: Октомври-01-2019 година