HOLTOP покануваме да ја посетите нашиот штанд на HVAC R Експо на BIG 5 Изложба Дубаи

HOLTOP покануваме да ја посетите нашиот штанд на HVAC R Експо на BIG 5 Изложба Дубаи

Во потрага за најновите климатизација и вентилација производи за да одговараат на вашите проекти? Ајде да се исполнат HOLTOP во кабина NO.Z4E138, во HVAC & R Експо на Big5 изложба, Дубаи од 26-29 ноември, 2018 година.

Адреса: ZA'ABEEL HALLS 4 и 5, Дубаи Светскиот трговски центар.

Големата 5 изложба е најголемиот настан во изградба на Блискиот Исток поврзување меѓународни добавувачи на градежни производи и услуги со купувачи. HVAC R Експо е дел од Биг 5 и HOLTOP ќе заедничка овој настан и да го покаже најновите и топла продажбата на нашите производи, како што се воздухот ракување единица, фан серпентина единица, ductless вентилатор обновување на енергијата, тип таванот енергија вентилатор топлина обновување, воздух-воздух плоча разменувач на топлина, свеж воздух одвлажнување и компактен систем за вентилација. Покрај тоа, нашиот тим ќе се воведе нашата успешна примена на проектот и спроведување во областа на градење клима решенија, cleanroom HVAC дизајн, третман на VOCs, итн

Holtop искрено Ве покануваме да не посетите за таков голем настан. Ние веруваме дека ќе имаат пријатен разговор за понудената бизнис преку совршена платформа. Ако имате било каков план да ја посетите изложбата, ве молиме ни е-мејл вашето време на посетата, така што ќе може да има подобар аранжман. Ви благодарам!

Big5 2018


Време на мислењето: Nov-18-2018