Holtop заштита на животната средина технологија копродукции, Ltd е признаен како високо-технолошкиот претпријатија

Пекинг Holtop заштита на животната средина технологија копродукции, Ltd е сертифицирана како високо-технолошкиот претпријатие. Тоа вклучува во областа на заштитата на животната средина и рециклирање на ресурси, со третман на VOC и рециклирање како неговото јадро технологија.

третман VOC (1)

 

Пекинг Holtop заштита на животната средина технологија копродукции, Ltd независно истражува и се развива технологијата на адсорпција и обновување на испарливи органски соединенија, поделбата и обновување на екстракт VOC, обезбедување целосен опсег на решенија за заштита на животната средина за отпадни гасови и течен отпад третман рециклирање на индустриски постројки.

третман VOC (3)

Покрај тоа, некои компании според Holtop група биле признаени како високо-технолошки компании веќе.

третман VOC (4)

 

 

Пекинг Holtop климатизација копродукции, Ltd е призната како Zhongguancun високо-технолошки компаниитретман VOC (2)

За да се направи третман воздух повеќе здрави и заштеда на енергија, Holtop е посветена на развојот на технологијата во областа на заштеда на енергија и заштита на животната средина, создавање на извонредно искуство за корисниците и да стане светски напредни бренд.


Време на мислењето: Nov-01-2018