HOLTOP Вентилатори обновување на енергијата се создаде висок квалитет на воздух за Wantou Светската објекти

Со решенија на професионална услуга со висока ефикасност и добра вентилација за обновување на енергетскиот систем, HOLTOP победи на наддавање меѓу the20 понудувачите за вентилација за обновување на енергетскиот систем на Wantou Светската Згради проект во Hefei, Anhui Province.With темелно технички предности, HOLTOP успешно потпишано повеќе од 2.000 групи на обновување на енергијата систем за вентилација за проектот да се создаде зелени, интелигентни, здрава и квалитетот на воздухот животната средина.

станбени erv (1)

Wantou Светската зграда е alow густина квалитет заедница изградена од страна на Wantou инвестиции и градежната компанија. Вкупниот изградба површина е околу 350.000 квадратни метри.

По добивањето на покана за наддавање, HOLTOP спроведе голем број на истражување и анализа на животната средина, респираторни удобност, и корисник искуство, итн Врз основа на основниот систем на свеж воздух, Holtop предложи да се користи за обновување на енергија систем за вентилација на висока ефикасност со PM2.5 филтер и интелигентна контрола. Иако првичната инвестиција ќе се зголеми, енергијата ќе бидат снимени во секојдневното работење и квалитетот на воздухот во затворените простории ќе се чуваат во главниот ниво да се создаде за заштеда на енергија и здрави услови за живеење.

Како зголемување на барањата на висок квалитет затворен и згради се изградени тесни, вентилаторот за обновување на енергијата треба да бидат инсталирани во згради за да се создаде заштеда на енергија и здрава животна средина. За повеќе стручни предлози за вашите згради, ве молиме контактирајте го нашиот тим за продажба.

станбени erv (2)


Време на мислењето: Oct-22-2018