HVAC FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon Energy recovery ventilator?

ventilasi recovery énergi (ERV) nyaéta prosés recovery énergi exchanging énergi dikandung dina wangunan ilaharna exhausted atanapi spasi hawa sarta ngagunakeun eta pikeun ngubaran (prasarat) nu asup hawa ventilasi outdoor dina sistim HVAC padumukan jeung komersial. Salila musim warmer, sistem tos cools na dehumidifies bari humidifying na pre-panas dina musim cooler. Kapentingan maké recovery énergi nya éta kamampuh pikeun minuhan ventilasi & tanaga standar ASHRAE, bari ngaronjatkeun kualitas hawa indoor sarta ngurangan total kapasitas parabot HVAC.

Dina kecap, Energy Pamulihan Ventilator (ERV) ngamungkinkeun hawa seger kana wangunan, bari tetep ngaropéa pemanasan pre-conditioned atanapi cooling.

What is the pedaran modél?

Panas & Energi Pamulihan Ventilators

pedaran modél

4

 

Catetan: tipe Instalasi

tipe ditunda, tipe L-floor

conto

XHBQ-D10TH nujul kana ditunda tipe ERV kalawan total exchanger panas, runtuyan TH, fl hawa aduh of 1000m3 / h, 3 speeds.

Kumaha carana milih AHU?

Holtop AHU anu dirancang jeung dipilih nurutkeun software profésional, nyadiakeun pamaké kalawan lumrah, ekonomi, sarta praktis solusi AC. Fitur tina software Pilihan Holtop AHU ogé ngawengku:

 

proyék sora jeung manajemén query AHU

airflow tepat na Unit bagian bagean

Sababaraha pilihan recovery panas sarta kombinasi bagian fungsi

Kaayaan hawa itungan point of bagian utama

Sagala rupa penjuru pilihan

l kombinasi Unit fléksibel

l Profesional jeung Pilihan nu lengkep ngalaporkeun output

Ulah anjeun nawiskeun AHU Desain Service?

Ngarancang proyék anjeun ngagunakeun Holtop Air nanganan Unit

Holtop AHUs anu dumasar kana desain lengkep modular, sanggup adapting kana kaperluan rupa-rupa jenis instalasi, sarta dimekarkeun ku Mayar perhatian husus ka efisiensi énergi. Mangga nyadiakeun rinci ngeunaan proyék anjeun sarta sarat saloba bisa sangkan bisa nyieun proposal pikeun anjeun pas mungkin.