Service proyék

Proyék deepening Desain

Holtop boga grup Tim Insinyur Desain ngora, profésional sarta ngalaman, anu aya dina muatan tina CAD deepening Desain, cocog Produk & Equipment Pamilihan, Evaluasi Aplikasi, Planning Project & Layout ngarancang sakabéhna, pinuh tempo feasibility sarta integrasi proyek urang, Samentara éta ngagabungkeun jeung paménta nu boga sarta angger spésifikasi urang, nepi ka tukang ngaput-dijieun Solusi Integrated mumpuni dina lumrah, ekonomis, sarta optimal.

Instalasi profésional & Konstruksi

Holtop geus akumulasi pangalaman euyeub di luar negeri instalasi proyék HVAC & konstruksi Cleanroom. Urang ngadegkeun grup tim konstruksi teknis profésional sarta tanaga manajemén ngalaman, kaasup Project Loka Quality Control, Project Jadwal Control, pangawasan Kasalametan, Manajemén Cost, jsb Sadaya tujuan pikeun ngawangun proyek kualitasna alus sarta nyugemakeun tungtutan customer urang.

Cocog jeung produk & Pamilihan Equipment

parusahaan Holtop ngajaga fokus dina Gedong sawah Quality Air jeung nyadiakeun layanan profésional. Iwal recovery panas produk ventilasi, Holtop ogé nyadiakeun produk rupa-rupa kayaning AHU, Cai Chiller, Air Conditioning Equipment, Cleanroom Konstruksi Bahan, Air Ducting System, Cai Piping System, Power System, System Control otomatis, jeung sajabana

System Service Integrated

Kalawan téhnik profésional, Holtop nyadiakeun gancang, komprehensif sarta considerate layanan pikeun unggal customer, kaasup konsultasi proyék, latihan operasi, kualifikasi kinerja, pangropéa sistem, renovasi proyék, sarta suplai suku cadang, jsb Dina gaul Service Solusi.