Pamilihan produk

Guide Pamilihan Produk ERV / HRV

1. Pilih jenis instalasi ditangtoskeun dumasar kana struktur wangunan;
2. Tangtukeun airflow seger diperlukeun luyu jeung pamakéan, ukuran sarta Jumlah jalma;
3. Pilih spésifikasi katuhu sarta kuantitas nurutkeun kana airflow seger ditangtukeun.

Airflow diperlukeun dina wangunan padumukan

kamar ngetik Non-roko roko slight beurat Udud
biasa
bangsal
Tempat pitnes Téater &
mall
kantor komputer
kamar
dining
kamar
VIP
kamar
rapat
kamar
Hawa seger pribadi
konsumsi (m³ / h)
(Q)
17-42 8-20 8.5-21 25-62 40-100 20-50 30-75 50-125
Parobahan hawa per jam
(P)
1.06-2.65 0.50-1.25 1.06-2.66 1.56-3.90 2.50-6.25 1.25-3.13 1.88-4.69 3.13-7.81

conto

Wewengkon kamar komputer nyaéta 60 sq. Méter (S = 60), jangkungna net nya 3 méter (H = 3), sarta aya 10 jalma (N = 10) dina eta.

Lamun diitung nurutkeun "konsumsi hawa seger Personal", tur nganggap yen: Q = 70, hasilna mangrupakeun Q1 = N * Q = 10 * 70 = 700 (m³ / h)

Lamun diitung nurutkeun "parobahan Air per jam", tur nganggap yen: P = 5, hasilna mangrupakeun Q2 = P * S * H = 5 * 60 * 3 = 900 (m³)
Kusabab Q2> Q1, Q2 nya hadé pikeun milih unit.

Salaku kana industri husus kayaning rumah sakit (bedah jeung kamar asuhan husus), Labs, bengkel, airflow diperlukeun kudu ditangtukeun dina conformity kalawan aturan prihatin.