pausahaan

pabrik holtop

misi

Holtop geus ngadegkeun hubungan bisnis jeung nagara utama di Asia, Eropa jeung Amérika Kalér, jeung earned reputasi sakuliah dunya pikeun nyadiakeun produk dipercaya, kaahlian aplikasi pangaweruh jeung rojongan responsif sarta jasa. 
Holtop bakal salawasna komitmen kana misi delivering produk hemat kacida efisien sarta energi jeung solusi pikeun ngurangan polusi lingkungan, pikeun mastikeun kaséhatan masarakat sarta ngajaga bumi urang. 

Holtop 

teh produsén ngarah di Cina specializing dina produksi hawa mun equipments recovery panas hawa. Diadegkeun dina taun 2002, eta geus dedicated kana hasil panalungtikan jeung téhnologi ngembangkeun dina widang ventilasi recovery panas sarta energi nyimpen equipments penanganan hawa pikeun leuwih ti 16 taun.

produk

Ngaliwatan taun inovasi sarta ngembangkeun, Holtop bisa nyadiakeun rupa-pinuh produk, nepi ka 20 séri na 200 spésifikasi. Kisaran produk utamana nyertakeun: Panas Pamulihan Ventilators, Energy Pamulihan Ventilators, seger Filtration Systems Air, usaha Rotary Panas exchanger (Panas roda na Enthalpy roda), Lempeng Panas exchanger, Air nanganan Unit, jsb

kualitas

Holtop jaminan produk kualitas luhur kalawan Sunda profésional & Tim D, fasilitas produksi-kelas munggaran tur sistem manajemen maju. Holtop owns mesin kontrol numeral, Labs enthalpy disatujuan nasional, sarta geus hasil lulus certifications of ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE na EUROVENT. Sagedengeun ti eta, basa produksi Holtop geus disatujuan dina titik ku TUV Sud.

Angka

Holtop boga 400 pagawé sarta nyertakeun hiji aréa leuwih ti 30.000 méter pasagi. pangabisa produksi taunan pakakas recovery panas ngahontal 100.000 susunan. Holtop suplai produk OEM pikeun Midea, LG, Hitachi, McQuay, York, Trane na Carrier. Salaku hiji ngahargaan, Holtop ieu supplier mumpuni pikeun Beijing Olimpiade 2008 jeung Shanghai Eksposisi Dunya 2010.