panghargaan

1

HC360 2016 seger Air Produk Anjog Brand bijil

2

HC360 2016 seger Air Produk Anjog Brand Hadiah

3

2017 Netizen Award Brand dipercaya tina padumukan Panas jeung énergi Pamulihan Ventilators

4

Bijil kompilasi Partéi keur Air Purifikasi Desain Standards System seger tina Tengah jeung aSchool primér

5

HC360 Top 10 ventilasi Brand Hadiah

6

Baraya tech perusahaan bijil

5

HC360 Top 10 ventilasi Brand Hadiah

6

Baraya tech perusahaan bijil

7

Nangtung anggota Cina ventilasi Téknik Industri Alliance

8

Énergi Musim Panas Produk bijil cocog Company

9

DA Yan Award

10

DA Yan Award

11

HC360 2016 Pinunjul Piala Lurah

12

HC360 2015 Top 10 ventilasi Brand Award

13

CAPIA 2015 Cina Top 10 ventilasi Brand Award

14

Baraya Tech perusahaan bijil tina

Beijing Holtop Lingkungan Protection Téhnologi Co., Ltd 

6

2017 Inovatif Brand Award of Industri ventilasi Nasional