Manufaktur

Holtop headquarter manufaktur ayana di suku Beijing Baiwangshan Gunung, ngawengku wewengkon 30.000 méter pasagi. Dasar manufaktur aya dina Badaling Parabot Pamekaran Ékonomi Beijing urang, ngawengku hiji wewengkon 60 acres, kalawan kapasitas produksina taunan 200,000 hijian equipments recovery panas hawa.

profil pabrik

3
55

bengkel

1 (5)
1 (4)
1 (6)
1 (3)
1 (2)
1 (1)

lab test Enthalpy

1 (1)
1 (2)
1 (3)

Tembongkeun kamar

1 (1)
1 (2)
1 (3)

fasilitas produksi

45 (6)

AMADA punch tur mesin bending (Ti Japan)

45 (7)

panel kontrol AHU mesin froth PU

45 (8)

Punching-pangélingan mesin flange

45 (9)

Cooling mesin processing coil

45 (1)

Panas sarta energi recovery ventilator assembling garis

45 (2)

fasilitas exchanger punching plat panas

45 (3)

exchanger panas Rotory

45 (4)

manajemén 5S

45 (5)

manajemén 5S