• Basa produksi pasagi méteran

    Basa produksi pasagi méteran

    Diadegkeun dina 2002, Holtop téh produsén ngarah di Cina jeung basa produksi panggedena produk ventilasi recovery panas sarta energi di Asia, katutupan leuwih ti 70,000m2 wewengkon.
  • Kamampuh unit Produksi

    Kamampuh unit Produksi

    Holtop ngawangun sistem sertipikat sora ISO 9001, ISO14001, OHSAS18001 ogé sistim sertifikasi produk. Simkuring boga disatujuan laboratorium enthalpy nasional, kuat R & Tim D tur mibanda 30+ patén-patén.
  • Pasar domestik Bagikeun

    Pasar domestik Bagikeun

    Masters Holtop téknologi inti recovery panas sarta nyepeng No. 1 pangsa pasar ventilators recovery énergi komérsial di Cina tumuwuh kalayan taunan 40% +. Produk anu diékspor ka 100+ nagara.
floor_ico_1

Anjog ERV produsén

Holtop nyaeta No. 1 Produsén of Panas & Energi Pamulihan ventilasi Produk di Cina, sarta master dunya téhnologi inti panas sarta energi recovery ngarah.
floor_ico_4

Indoor Kaséhatan hawa ahli

wangunan modern dinten ieu anu insulated ogé, anu mawa polutan airborne. Sistem Holtopventilation ngabantu miceun partikel alergi-ngakeuheulkeun jeung kuman ku exchanging hawa indoor bulukan jeung hawa luar seger jeung bersih.
floor_ico_3

HVAC solusi ahli

Making comfort conditions and air quality inside buildings are more important than ever today. Holtop AHUs are modular design, adapting to the needs of a variety of applications.
floor_ico_2

Témbongkeun IN badag 5

Papanggih HOLTOP di stan NO.Z4E138, dina HVAC & Sunda Expo tina Pameran Big5, Dubai ti 26 nepi ka 29 Nopember, 2018. Alamat: ZA'ABEEL gedung 4 & 5, Dubai WORLD dagang Center.

Kasus Project global