proyek

  • HOLTOP HVAC Cooperated with Mercedes-Benz for Seven Years

    HOLTOP HVAC Cooperated with Mercedes-Benz for Seven Years

    Holtop attended the Facilities Open Day Event held by Beijing Mercedes-Benz Automobile Co., Ltd. in November 2018. The theme of the event is to create a green smart factory, to experience the smart technology of the Mercedes-Benz automobile manufacturing plant, to demonstrate the special craft...
    Maca deui
  • Project INNGANG Garasi Panas kabayang

    Project INNGANG Garasi Panas kabayang

    Ngaran proyék: INNGANG Garasi Location: Norwégia Produk: usaha Rotary exchanger panas / déskripsi Panas kabayang proyék: Holtop disadiakeun exchanger panas usaha Rotary pikeun INNGANG Garasi, nu ngarupakeun layanan sarta perbaikan toko kasohor balap mobil lokal. garasi biasana boga masalah bau gas, ku usin ...
    Maca deui
  • Samsung Electronics Vietnam Plant

    Samsung Electronics Vietnam Plant

    Project name: Samsung Electronics Vietnam Plant Location: Vietnam Products: Rotary heat exchangers Project descriptions: Holtop supplied more than 60 sets of rotary heat exchangers to Samsung Samsung Electronics Vietnam Plant, which is the largest smartphone production base.
    Maca deui
  • Stanford System ventilasi Universitas

    Stanford System ventilasi Universitas

    Ngaran proyék: Stanford University Location: AS Produk: ventilators recovery énergi Eco-pinter Holtop disadiakeun loba ventilators recovery énergi Eco-pinter jeung kelas Stanford University. Ieu boga fungsi konsentrasi CO2 jeung kontrol asor. Ku ngahubungkeun CO2 tur asor ngadeteksi ...
    Maca deui
  • Workington Akademi System ventilasi

    Workington Akademi System ventilasi

    Proyék Nami: Workington Akademi Location: UK Produk: énergi ventilators recovery déskripsi proyék Eco-pinter: Holtop disadiakeun loba ventilators recovery énergi Eco-pinter pikeun Workington Akademi, éta boga controller pinter jeung fungsi modbus kontrol BMS, jadi unit bisa disambungkeun ka cen ...
    Maca deui
  • Mercedes Benz Otomatis Projects System AHU

    Mercedes Benz Otomatis Projects System AHU

    - Achievement Anyar di Automotive Plant udar Air Industri Ngaran Project: Mercedes Benz Otomatis AHU Projects Location: Cina Produk: Air nanganan Unit singket Description: HOLTOP cooperated kalawan Beijing Benz Automotive Co., Ltd. ku cara méré leuwih ti 90 sét penanganan hawa digabungkeun unit jeung ...
    Maca deui
  • The Second Cooperation HVAC System for Mercedes-Benz

    The Second Cooperation HVAC System for Mercedes-Benz

    When the installation of air handling unit is growing vigorously at the construction site of Geely and Volvo, here comes a good news — Holtop won the bidding of the Benz welding workshop project, as the supplier of air handling unit.   Holtop has cooperated with Benz for many years. Our cen...
    Maca deui
  • Project Geely Otomatis AHU

    Project Geely Otomatis AHU

    Ngaran proyék: Geely Otomatis AHU proyék Location: Bélarus proyék Produk: pedaran nanganan Air Unit proyék: Nu sakabeh susunan Sistim AC na sistem recovery panas (leuwih ti 40 susunan sakumaha total) pikeun workshop Geely otomotif palapis, workshop palapis leutik, workshop assembly sarta weldin ...
    Maca deui
  • Toyoko Inn Frankfurt am Main Hauptbahnhof Hotel

    Toyoko Inn Frankfurt am Main Hauptbahnhof Hotel

    Proyék Nami: Toyoko Inn Frankfurt am Main Hauptbahnhof Hotel Location: Jérman Produk: Miss Slim énergi ventilators recovery déskripsi proyék: Holtop disadiakeun leuwih ti 410 unit Miss Slim ventilators recovery énérgi pikeun Tokyo Inn Bulan mawa hawa seger keur unggal tatarucingan kamar. The ...
    Maca deui
  • Nasional Chung Cheng ventilasi Project Universitas

    Nasional Chung Cheng ventilasi Project Universitas

    Proyék Nami: National Chung Cheng Universitas Location: Taiwan Produk: Eco curhat recovery énergi déskripsi ventilators proyék: Holtop disadiakeun leuwih ti 10 sét Eco curhat ventilators recovery énergi kalawan laju airflow ti 2000-6000m3 / h keur ruang kelas, guru urang kantor jeung kamar pasamoan, e ...
    Maca deui
  • Project farmasi Cleanroom Wagub

    Project farmasi Cleanroom Wagub

    Proyék: Pharmaceutical Cleanroom Wagub proyék Location: produk Kamboja proyék: dimurnikeun Air Ngatur Unit pedaran proyék: Ieu mangrupakeun proyék bersih kamar farmasi, total aréa nyaéta 1440 m2. Urang disadiakeun leyuran turnkey HVAC pikeun proyék ieu, kaasup suplai AHU, Unit chiller cai a ...
    Maca deui
  • Kaohsiung Perpustakaan Panas exchanger

    Kaohsiung Perpustakaan Panas exchanger

    Ngaran proyék: Kaohsiung Perpustakaan Location: Taiwan Produk: usaha Rotary exchanger panas déskripsi proyék: Holtop disadiakeun leuwih ti 10 sét exchanger panas usaha Rotary mimitian ti 1500mm ka diameter 3000mm. Kaosiung téh deukeut laut, tingkat Uap anu luhur dina hawa. Ku ngagunakeun exchan panas usaha Rotary ...
    Maca deui