kualitas hawa indoor

Naon Quality Air Jero?

"Kualitas hawa Jero," atanapi IAQ, mangrupakeun topik kawilang anyar dina kaamanan lingkungan. Bari loba perhatian geus disimpen dina polusi outdoor ngaliwatan sababaraha dekade kaliwat, fokus kana kualitas hawa indoor anu ngan dimimitian. Kualitas hawa imah urang utamana geus ngalakonan kalawan jumlah polutan jero, tapi urang ogé ditangtukeun ku tingkat kalembaban jeung ventilasi. AS Agénsi Protection Lingkungan geus kapanggih yén kadarna ngeunaan polutan bisa nepi ka 100 kali luhur jero rohangan ti ker. The Amérika Lung Association ngira-ngira yén paling urang méakkeun 90% waktu maranéhanana jero rohangan, hawa indoor jadi bersih pohara penting.

Naon anu jadi sabab polusi udara indoor?

Numutkeun Badan Protection Lingkungan AS, barang di jero imah anu ngaleupaskeun gas anu ngabalukarkeun primér masalah hawa indoor. daftar ngawengku karpét, jati upholstered, panerapan gas, cét sarta pangleyur, produk beberesih, fresheners hawa, pakean garing-cleaned sarta pestisida. Upami Anjeun gaduh hiji garasi napel, haseup tina béngsin, minyak jeung bahan keur anti ngagibleg dina mobil anjeun tiasa manggihan jalan kana hawa imah anjeun. kimia kasar ogé bisa datangna tina haseup roko jeung woodstoves.

ventilasi cukup bisa worsen masalah lantaran polutan neangan trapped jero. Pageuh disegel jeung imah well-insulated tetep kaluar hawa outdoor fresher, nu bisa éncér nu polutan. hawa sarta kalembaban tingkat tinggi ogé bisa ningkatkeun konsentrasi tina sababaraha polutan.

Naon anu pangalusna produk kualitas hawa indoor?

Loba téknologi sadia kiwari ngan merangan hiji atawa dua kelas tina rereged hawa. Holtop Sistim purifikasi hawa ERV tawar geus dirancang pikeun merangan sagala tilu keur purifikasi hawa komprehensif. Ieu mah ngan ukur bisa mawa hawa seger bersih pikeun indoor, nyorong kaluar hawa bulukan, tapi ogé ngurangan biaya ventilasi nalika ngajalankeun sistem AC.

Kumaha kuring terang anu indoor produk kualitas hawa téh ka katuhu kanggo abdi?

Anjeun tiasa ngahubungan Holtop tim jualan manggihkeun produk pangalusna keur anjeun jeung kulawarga anjeun. Hasil anu dumasar kana isu nu ngaidentipikasi sakumaha masalah di imah Anjeun. Anjeun oge bisa ngahubungan dealer HOLTOP lokal anjeun ka evaluate ngarep anjeun sarta sistem kanyamanan indoor.

Naon anu bisa kuring pigawé sorangan pikeun ningkatkeun pidangan kualitas hawa imah urang?

Aya sababaraha tahapan sapopoé bisa nyandak pikeun ngurangan polutan sirkulasi dina hawa ngarep anjeun, kaasup:

  1. cleaners toko rumah tangga, pangleyur cet jeung produk kimia dina peti disegel pageuh. Mun mungkin, tetep ker.
  2. Beresih jeung vakum sahenteuna sakali saminggu.
  3. Rutin ngumbah ranjang linens sarta boneka Toys.
  4. Tetep jandéla ditutup nalika sari, polusi jeung tingkat kalembaban anu luhur.
  5. Tanya dealer HOLTOP lokal anjeun pikeun mariksa jeung ngabersihan pemanasan sarta cooling sistem home anjeun.
  6. Pastikeun asal anjeun leres ventilated. (Imah Modern anu insulated ogé tur disegel jeung conserve énergi, nu hartina polutan airborne gaduh no way kabur).
  7. Tetep tingkat kalembaban dina hiji cageur, rentang nyaman pikeun nyegah tumuwuhna kapang jeung mildew (30% - 60%).
  8. Ulah maké deodorizers Scented na fresheners hawa bau-masking, nu bisa ngabalukarkeun kimia toksik.
  9. Milih parabotan nu emit jumlah pangleutikna mungkin tina uap kimiawi.
  10. Teu ngameunangkeun roko jero imah anjeun sarta pastikeun sadayana panerapan gas anu vented leres.