HVAC FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë është shërim Energy ventilator?

shërim Energy ventilim (ERV) është procesi i shërimit të energjisë i shkëmbimit të energjisë të përfshira në ndërtimin rraskapitur normalisht ose ajër hapësirë ​​dhe duke e përdorur atë për të trajtuar (parakusht) në hyrje ajrit në natyrë ventilim në sistemet HVAC rezidenciale dhe komerciale. Gjatë stinëve të ngrohta, sistemin parashkollor fitilin dhe dehumidifies ndërsa humidifying dhe para-ngrohje në sezonet e ftohta. Përfitimi i përdorimit shërim të energjisë është aftësia për të përmbushur ventilimit dhe energjisë standardet ASHRAE, ndërsa përmirësimin e cilësisë së ajrit të brendshëm dhe reduktimin e kapacitet total të pajisjeve HVAC.

Me një fjalë, Energy Recovery Ventilator (ERV) lejon ajër të pastër në një ndërtesë, duke e mbajtur ngrohje para të kondicionuar apo ftohjes.

Cili është përshkrimi model?

Heat & Energy Recovery ventilatorët

Përshkrimi Model

4

 

Shënim: type Instalimi

lloji pezulluar, tip L-Floor

shembull

XHBQ-D10TH referohet pezulluar ERV tipit me totale exchanger ngrohjes, seri TH, FL ajrit ow e 1000m3 / h, 3 shpejtësi.

Si për të zgjedhur AHU?

Holtop AHU janë të dizajnuara dhe të zgjedhur në përputhje me software profesional, furnizimin e shfrytëzuesve me zgjidhje të arsyeshme, ekonomike dhe praktike ajrit të kondicionuar. Tiparet e softuerit përzgjedhjes Holtop AHU të përfshijë:

 

Projekti Sound dhe menaxhimin query AHU

airflow saktë dhe njësi ndarjet seksion

Multiple opsione shërim të ngrohjes dhe kombinime funksionale seksion

Llogaritja Pika gjendja e ajrit nga seksione kryesore

pjesë të ndryshme fakultative

l kombinime njësi fleksibel

l profesionale dhe përzgjedhja e detajuar raportet e prodhimit

A ju ofrojnë AHU Dizajn Shërbimi?

Hartimi i projektit tuaj duke përdorur njësitë Holtop Air Trajtimi

Holtop Åhus janë të bazuara në një dizajn krejtësisht modulare, të aftë për të përshtatur për nevojat e një shumëllojshmëri të llojeve të instalimit, dhe zhvilluar duke i kushtuar vëmendje të veçantë për efikasitetin e energjisë. Ju lutem jepni detajet e projektit tuaj dhe kërkesat sa më shumë që ju mund të kështu që ne mund të bëjë një propozim për ju sa më shpejt të jetë e mundur.