• Bazat e prodhimit metër katror

  Bazat e prodhimit metër katror

  E themeluar në vitin 2002, Holtop është prodhuesi kryesor në Kinë me bazat më të mëdha të prodhimit të ngrohjes dhe të energjisë produkteve shërim ventilimit në Azi, e mbuluar më shumë se 70,000m2 zonë.
 • Njësitë Prodhimi Kapaciteti

  Njësitë Prodhimi Kapaciteti

  Holtop ndërton një sistem të shëndoshë certifikatën e ISO 9001, ISO14001, OHSAS18001 si dhe sistemet e çertifikimit të produktit. Ne kemi Laboratorin Kombëtar miratuar enthalpy, të fortë R & D ekip dhe të kenë 30 + patentave.
 • Market Share Domestic

  Market Share Domestic

  Masters Holtop teknologji thelbi i shërimit të ngrohjes dhe mban nr 1 pjesë tregu prej ventilatorë komerciale shërim të energjisë në Kinë me rritje vjetore prej 40% +. Prodhimet eksportohen në 100 + vende.
floor_ico_1

UDHËHEQËSE ERV prodhues

Holtop është nr 1 Prodhuesi prej nxehtësisë dhe rikuperim energjie ventilim Produkte në Kinë, dhe bota mjeshtri kryesor teknologji thelbi i ngrohjes dhe energjisë shërim.
floor_ico_4

INDOOR AIR HEALTH EXPERT

Today's modern buildings are well insulated, which bring airborne pollutants. Holtopventilation systems help remove allergy-aggravating particles and germs by exchanging stale indoor air with fresh and clean outside air.
floor_ico_3

HVAC Zgjidhje ekspert

Making comfort conditions and air quality inside buildings are more important than ever today. Holtop AHUs are modular design, adapting to the needs of a variety of applications.
floor_ico_2

BECOME A PARTNER OF HOLTOP

Holtop global distribution conference will be held from 12th-14th April 2019 in Beijing China. We are honored to invite our worldwide distributors to attend this event and share the quick growth of heat and energy recovery ventilation market throughout the world.

Rastet Global Project