projekt

 • HOLTOP HVAC Cooperated with Mercedes-Benz for Seven Years

  HOLTOP HVAC Cooperated with Mercedes-Benz for Seven Years

  Holtop attended the Facilities Open Day Event held by Beijing Mercedes-Benz Automobile Co., Ltd. in November 2018. The theme of the event is to create a green smart factory, to experience the smart technology of the Mercedes-Benz automobile manufacturing plant, to demonstrate the special craft...
  Lexo më shumë
 • Projekti INNGANG Garage Heat Wheel

  Projekti INNGANG Garage Heat Wheel

  Emri i projektit: INNGANG Garage Location: Norvegji Products: rrotullues Këmbyesit e ngrohjes / Përshkrimet e projektit Wheel Heat: Holtop furnizuar exchangers ngrohjes rrotullues për INNGANG Garage, i cili është i famshëm shërbimit dhe riparimin dyqan për gara makina në nivel lokal. Garazh zakonisht kanë problemin erë gazi, nga usin ...
  Lexo më shumë
 • Samsung Electronics Vietnam Plant

  Samsung Electronics Vietnam Plant

  Project name: Samsung Electronics Vietnam Plant Location: Vietnam Products: Rotary heat exchangers Project descriptions: Holtop supplied more than 60 sets of rotary heat exchangers to Samsung Samsung Electronics Vietnam Plant, which is the largest smartphone production base.
  Lexo më shumë
 • Stanford University Ventilim Sistemi

  Stanford University Ventilim Sistemi

  Emri i projektit: Stanford University Vendndodhja: USA Products: Eco-smart ventilatorët e shërimit të energjisë Holtop furnizuar shumë Eco-zgjuar ventilatorë shërim të energjisë në klasë të Stanford University. Ajo ka përqendrimit të CO2 dhe të kontrollit lagështia funksionin. Me lidh CO2 dhe lagështia zbuluar ...
  Lexo më shumë
 • Workington Academy Ventilim Sistemi

  Workington Academy Ventilim Sistemi

  Emri i projektit: Workington Academy Vendndodhja: UK Products: Eco-smart energjisë ventilatorë shërim Përshkrimet e projektit: Holtop furnizuar shumë Eco-zgjuar ventilatorë rikuperim energjie për Workington Akademinë, ajo ka kontrollues zgjuar me funksion Modbus BMS të kontrollit, kështu që njësitë mund të jetë i lidhur me cen ...
  Lexo më shumë
 • Mercedes Benz Auto AHU Sistemit Projektet

  Mercedes Benz Auto AHU Sistemit Projektet

  - Arritja e re në Automotive Plant Air conditioning Industrisë Emri i Projektit: Mercedes Benz Auto AHU Projektet Vendodhja: China Produkt: Air Trajtimi Njësitë Përshkrim i Shkurtër: HOLTOP bashkëpunuar me Pekin Benz Automotive Co, Ltd, duke siguruar më shumë se 90 grupe të trajtimit të ajrit të kombinuar njësi me ...
  Lexo më shumë
 • The Second Cooperation HVAC System for Mercedes-Benz

  The Second Cooperation HVAC System for Mercedes-Benz

  When the installation of air handling unit is growing vigorously at the construction site of Geely and Volvo, here comes a good news — Holtop won the bidding of the Benz welding workshop project, as the supplier of air handling unit.   Holtop has cooperated with Benz for many years. Our cen...
  Lexo më shumë
 • Projekti Geely Auto AHU

  Projekti Geely Auto AHU

  Emri i projektit: Geely Auto AHU Vendndodhja e projektit: Belarus Project Produkt: description Njësitë Air Trajtimi i Projektit: Tërësia e sistemit të ajrit të kondicionuar dhe të sistemit të rikuperimit të nxehtësisë (më shumë se 40 grupe si i përgjithshëm) për punëtorinë Geely Veshje automotive, punëtori të vogël Veshje, punëtori kuvendit dhe weldin ...
  Lexo më shumë
 • Toyoko Inn Frankfurt am Main Hauptbahnhof Hotel

  Toyoko Inn Frankfurt am Main Hauptbahnhof Hotel

  Emri i projektit: Toyoko Inn Frankfurt am Main Hauptbahnhof Hotel Vendi: Gjermani Products: Mis Slim energjisë ventilatorë shërim përshkrimet e Projektit: Holtop furnizuar më shumë se 410 njësi të Mis Slim ventilatorë shërimit të energjisë për Tokios Inn Hotele për të sjellë ajër të pastër për çdo dhoma guess. The ...
  Lexo më shumë
 • National University Chung Cheng Project Ventilim

  National University Chung Cheng Project Ventilim

  Emri i Projektit: Chung Cheng University National Vendodhja: Tajvan Products: Eco Vent shërimit të energjisë përshkrimet ventilatorë projektit: Holtop furnizuar më shumë se 10 grupe të Eco ndenja ventilatorë shërimit të energjisë me normë airflow nga 2000-6000m3 / h për klasa, mësues-së zyra dhe dhoma takimi, e ...
  Lexo më shumë
 • Projekti farmaceutike Cleanroom Workshop

  Projekti farmaceutike Cleanroom Workshop

  Projekti: Pharmaceutical Cleanroom Workshop Vendndodhja e projektit: produkt Cambodia Project: pastrohet Air Trajtimi Njësia Përshkrimi i projektit: Ky është një projekt dhomë të pastër farmaceutike, Sipërfaqja e përgjithshme është 1440 m2. Ne kemi dhënë një zgjidhje HVAC gardian për këtë projekt, duke përfshirë furnizimin AHU, njësi chiller ujë një ...
  Lexo më shumë
 • Kaohsiung Library Ndërrues i nxehtësisë

  Kaohsiung Library Ndërrues i nxehtësisë

  Emri i projektit: Kaohsiung Library Vendndodhja: Tajvan Products: rrotullues Këmbyesit e ngrohjes Përshkrimet e projektit: Holtop furnizuar më shumë se 10 grupe të Këmbyesit e ngrohjes rrotulluese duke filluar nga 1500mm në 3000mm diametër. Kaosiung është pranë detit, niveli i lagështi është i lartë në ajër. Duke përdorur Exchan rrotullues ngrohjes ...
  Lexo më shumë