Prodhim

prodhimit Holtop Selisë është e vendosur në këmbët e Pekinit Baiwangshan malit, që mbulon sipërfaqe prej 30.000 metra katrore. Baza e prodhimit është në Badaling Zona e Zhvillimit Ekonomik të Pekinit, duke mbuluar një sipërfaqe prej 60 akra, me një kapacitet prodhues vjetor prej 200.000 njësive të pajisjeve të rimëkëmbjes ngrohjes ajrit.

Profili i fabrikës

3
55

punishte

1 (5)
1 (4)
1 (6)
1 (3)
1 (2)
1 (1)

laborator enthalpy testi

1 (1)
1 (2)
1 (3)

show Room

1 (1)
1 (2)
1 (3)

objektit të prodhimit

45 (6)

Amada grusht dhe Bending makine (nga Japonia)

45 (7)

Paneli i kontrollit AHU PU makinë shkumë

45 (8)

Punching-riveting makine fllanxhë

45 (9)

Ftohjes spirale makine të përpunimit

45 (1)

Ngrohjes dhe energjisë shërim ventilator grumbulluar linjë

45 (2)

Pjatë ngrohjes exchanger punching objektit

45 (3)

Rotory exchanger ngrohjes

45 (4)

menaxhimi i 5S

45 (5)

menaxhimi i 5S