Shërbimi Project

Projekti Thellimi Projektimi

Holtop ka një grup të ri, profesional dhe me përvojë Dizajn Engineer Ekipit, i cili është i ngarkuar me CAD Thellimi Projektimi, të ngjashëm Product & Pajisje Përzgjedhja, Vlerësimi Aplikimit, Planifikimi i projektit & Publikime dizajnimin si një e tërë, duke marrë parasysh plotësisht fizibilitetit dhe integrimin e projektit, ndërkohë kombinuar me kërkesën e pronarit dhe rregulloren specifikimin-së, për të qepur me porosi të arsyeshme, ekonomike dhe optimale të kualifikuar zgjidhje e integruar.

Instalimi profesional & Construction

Holtop ka grumbulluar përvojë të pasur në instalimin jashtë projektit HVAC & Construction Cleanroom. Ne kemi krijuar një grup të ekipit profesional të ndërtimit teknike dhe personel me përvojë të menaxhimit, përfshirë Project Site kontrollit të cilësisë, Projekti afati i kontrollit, Siguria mbikëqyrjes, menaxhimin e shpenzimeve, etj të gjitha qëllimet për të ndërtuar projektin me cilësi të lartë dhe të plotësojë kërkesat e konsumatorit.

Matching Product & Selection Pajisje

Kompania Holtop mban fokusohen në ndërtimin e fushës cilësinë e ajrit dhe ofron shërbime profesionale. Me përjashtim të produkteve të ventilimit shërim të ngrohjes, Holtop gjithashtu ofron produkte gamë të gjerë të tilla si AHU, ujit Chiller, pajisjet e ajrit kondicionuar, Cleanroom ndërtim materiale, Air Ducting Sistemit, Uji Tubacionet Sistemit, Sistemit Elektroenergjetik, Automatik Sistemit të Kontrollit, etj

Sistemi Shërbimi i Integruar

Me teknikë profesionale, Holtop ofron shërbim të shpejtë, të plotë dhe të vëmendshëm për çdo klient, përfshijnë konsultimin e projektit, trajnimin operacion, kualifikimin performancës, mirëmbajtjen e sistemit, rinovimin e projektit, dhe furnizimin me pjesë rezervë, etj për zgjidhjen shërbim të ndaluar.