kompani

Fabrika holtop

mision

Holtop ka vendosur marrëdhënie biznesi me vendet e mëdha në Azi, Evropë dhe Amerikën e Veriut, dhe fitoi një reputacion të gjithë botën për të ofruar produkte të besueshme, ekspertizë ditur aplikimit dhe mbështetje të përgjegjshëm dhe shërbime. 
Holtop do angazhuar gjithmonë për misionin e dhënë produkte shumë efikase dhe të kursimit të energjisë dhe zgjidhje për të zvogëluar ndotjen e mjedisit, për të siguruar shëndetin e njerëzve dhe për të mbrojtur tokën tonë. 

Holtop 

është prodhuesi kryesor në Kinë i specializuar në prodhimin e ajrit të pajisjeve shërim të ngrohjes së ajrit. E themeluar në vitin 2002, ajo ka dedikuar për kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë së në fushën e përmirësimit të ngrohjes e ventilimit dhe të kursimit të energjisë pajisjet e trajtimit të ajrit për më shumë se 16 vjet.

Produkte

Përmes viteve të inovacionit dhe zhvillimit, Holtop mund të ofrojë një gamë të plotë të produkteve, deri në 20 seri dhe 200 specifikimet. Gama e produkteve kryesisht mbulon: Heat Recovery ventilatorët, Energy Recovery ventilatorët, Fresh Air Filtration Systems, rrotullues Heat Exchangers (Heat rrota dhe enthalpy rrota), pjatë nxehtit Këmbyesit, njësitë e ajrit trajtimin, etj

cilësi

Holtop siguron produkte me cilësi të lartë me R profesional dhe ekipi D, objektet e klasit të parë të prodhimit dhe sistem të avancuar të menaxhimit. Holtop zotëron makina shifër e kontrollit, laboratorë Kombëtare miratoi enthalpy, dhe ka kaluar me sukses çertifikatat e ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE dhe Eurovent. Përveç kësaj, baza e prodhimit Holtop është miratuar në vend nga TUV SUD.

numrat

Holtop ka 400 punonjës dhe mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 30.000 metra katrore. Aftësia vjetor të prodhimit të pajisjeve të rikuperimit të nxehtësisë arrin 100.000 grupe. Holtop furnizon produktet OEM për Midea, Samsung, Hitachi, McQuay, York, Trane dhe zgarë. Si një nder, Holtop ishte furnizuesi i kualifikuar për Olimpiadën e Pekinit 2008 dhe Shanghai World Ekspozita 2010.