Awards

1

HC360 2016 Fresh Air produktet e markave kryesore Certifikata

2

HC360 2016 Fresh Air Products drejtues Çmimin e markave

3

2017 Netizen Award Reliable Markë i Residential ngrohjes dhe të energjisë Rimëkëmbjes ventilatorët

4

Certifikata Compilation Partia për të pastrimit të ajrit Standardet freskët Sistemit hartimin e Mesme dhe aSchool fillore

5

HC360 Top 10 Ventilim Prize Markë

6

Hi-tech Enterprise Certificate

5

HC360 Top 10 Ventilim Prize Markë

6

Hi-tech Enterprise Certificate

7

Anëtar i përhershëm i China ventilimit mekanik Industry Alliance

8

Ruajtja e Energjisë Produkte Certifikata kualifikohen Company

9

DA YAN DHËNIES

10

DA YAN DHËNIES

11

HC360 2016 Outstanding Leader Cup

12

HC360 2015 Top 10 Ventilim Markë Award

13

CAPIA 2015 Kina Top 10 Ventilim Award Markë

14

Hi-Tech Enterprise Certifikata e

Pekin Holtop Mbrojtjen e Mjedisit Teknologjia Co, Ltd 

6

2017 Markë Award inovative të ventilimit të Kombëtare të Industrisë