Total Marine exchanger

Short Description:

Model: HBT-W168 / 168 ~ HBT-W2052 / 2052
Pambuka: Jinis Crossflow
Pilihan corrugation dhuwur
Various specifications
lunak Pilihan
Certification:  2 (1)2 (2)2 (3)

Detail produk

Tags Product

    Makarya P rinciple saka Holtop  Crossflow Plate Fin Total Marine Exchangers (ER Paper kanggo ijol-ijolan inti enthalpy)

    Piring warata lan piring corrugated mbentuk saluran kanggo stream fresh utawa exhaust.

    Nalika loro online Uap ngliwati exchanger ing crossly karo suhu  prabédan,  energi mbalekake.

     5

    Fitur utama

    1. Made saka kertas ER, kang Bintang dening permeabilitas dhuwur Kelembapan, tightness online apik, resistance luh banget, lan resistance tuwa. 
    2. kabentuk piring warata lan piring corrugated.
    3. Loro online lepen mili crossly.
    4. Cocog kanggo ventilasi kamar lan sistem ventilasi industri. 
    5. Marine efficiency Recovery nganti 70%

    5

    molekul gas ngetik Karbon dioksida (CO 2) Ammonia (NH 3) Methane (CH 4) Beluk (H 2O) Reresik saka serat
    Dhiameter (nm) 0,324 0,308 0,324 0,288 0.3 (kanggo referensi)

    aplikasi

    Digunakake ing sistem ventilasi air conditioning nyaman lan sistem ventilasi air conditioning technical. Sumber online lan udhara haust EX- babar blas kapisah, Recovery panas ing mangsa lan Recovery kadhemen ing Summer

    specifications

    model A (mm) L (mm) C (mm) corrugation dhuwur pilihan (mm) ujar
    HBT-W168 / 168 168 ≤500 240 2.0, 2.5      

     

     

     

     

    salah modul

    HBT -W202 / 202 202 ≤500 288 2.0, 2.5
    HBT -W222 / 222 222 ≤500 317 2.0, 2.5
    HBT-W250 / 250 250 ≤700 356 2.0, 2.5, 3.5
    HBT-W300 / 300 300 ≤700 427 2.0, 2.5, 3.5
    HBT -W350 / 350 350 ≤700 498 2,5, 3.5
    HBT -W372 / 372 372 ≤700 529 2,5, 3.5
    HBT -W400 / 400 400 ≤700 568 3,5
    HBT -W472 / 472 472 ≤550 670 3,5
    HBT -W500 / 500 500 ≤550 710 3,5
    HBT -W552 / 552 552 ≤550 783 3,5
    HBT -W600 / 600 600 ≤550 851 3,5
    HBT -W652 / 652 652 ≤550 925 3,5
    HBT -W700 / 700 700 ≤550 993 3,5    Multi-modul digabungake
    HBT -W800 / 800 800 ≤550 1134 3,5
    HBT-W1000 / 1000 1000 ≤450 1417 3,5
    HBT-W1200 / 1200 1200 ≤450 1702 3,5
    HBT -W1400 / 1400 1400 ≤450 1985 3,5
    HBT -W1600 / 1600 1600 ≤450 2265 3,5

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk