Pilihan Product

Guide Pilihan Product ERV / HRV

1. Pilih jinis instalasi sing tepat adhedhasar struktur bangunan;
2. Nemtokake airflow seger dibutuhake miturut nggunakake, ukuran lan nomer wong;
3. Pilih specifications tengen lan jumlahe miturut airflow seger ditemtokake.

Airflow dibutuhake ing bangunan omah

kamar ngetik Non-udud smoking tipis heavy Smoking
biasa
pendhapa
Gym Theatre &
mall
Kantor Komputer
kamar
Dining
kamar
VIP
kamar
Ruang
kamar
Fresh pribadi
konsumsi (m³ / h)
(Q)
17-42 8-20 8.5-21 25-62 40-100 20-50 30-75 50-125
Owah-owahan Air saben jam
(P)
1.06-2.65 0.50-1.25 1.06-2.66 1.56-3.90 2.50-6.25 1.25-3.13 1.88-4.69 3.13-7.81

Conto

Area kamar komputer 60 sq. Meter (S = 60), ing dhuwur net 3 meter (H = 3), lan ana 10 wong (N = 10) ing.

Yen wis diwilang miturut "konsumsi fresh pribadi", lan nganggep: Q = 70, asil Q1 = N * Q = 10 * 70 = 700 (m³ / h)

Yen wis diwilang miturut "owahan Air saben jam", lan nganggep: P = 5, asil Q2 = P * S * H = 5 * 60 * 3 = 900 (m³)
Wiwit Q2> Q1, Q2 luwih kanggo milih unit.

Minangka kanggo industri khusus kayata rumah sakit (surgery lan kamar Nursing khusus), labs, pelatihan, airflow dibutuhake kudu ditemtokake ing aturan karo peraturan kasebat.