Cross Counterflow Marine Exchangers

Short Description:

Model: HBS-LB539 / 316
Pambuka: Aliran counter Cross
exchange panas wicaksana
luwih efficiency panas
Complete sealing
sisih Double mencet plate
Certification: 2 (1)2 (2)2 (3)

Detail produk

Tags Product

     Apa asas saka Cross Counterflow wicaksana Air kanggo Air Plate Kalor Exchangers

    Two foils pepadhamu aluminium mbentuk saluran kanggo stream fresh utawa exhaust. Panas ditransfer nalika online lepen sebagean mili crossly lan online lepen sebagean mili counter liwat saluran, lan seger online lan exhaust online babar blas kapisah.  5

    Fitur utama 
    1.Sensible Recovery panas 
    2.Total misahake seger & exhaust online lepen 
    efficiency 3.Heat Recovery nganti 90% 
    4.2-sisih penet mbentuk 
    pojok 5.Single lempitan 
    6.Completely sealing peserta. 

    5 6 7
    2-sisih dipencet mbentuk

    pinggiran lempitan Single

    @ 3 kaping kekandelan plate

    sealiing rampung peserta

    rata-rata Performance

    5 6

    Kabeh data pikir metu ndhuwur online dites miturut GBT 21087-200

    5 6

    specifications

    model A (mm) B (mm) Length saben Piece (C) let pilihan (mm)
    HBS-LB539 / 316 316 539 Custom-digawe Max. 650mm 2.1

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk