Wicaksana Plate Kalor exchanger

Short Description:

Model: HBS-ZF250 / 250 ~ HBS-ZF1600 / 1600
Pambuka: Digawe dening foils aluminium warata 0.12mm kekandelan;
Two online lepen mili crossly;
Cocog kanggo sistem ventilasi kamar lan sistem ventilasi industri;
Panas Recovery efficiency nganti 70%.
Certification:  2 (1)2 (2)2 (3)

  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    ing fitur

    • Recovery panas nyoto
    • Total misahake online & exhaust online lepen seger
    • Panas efficiency Recovery nganti 80%
    • 2-sisih penet mbentuk
    • pinggiran lempitan pindho
    • sealing rampung peserta.
    • Resistance saka prabédan meksa nganti 2500Pa
    • Ing meksa saka 700Pa, bocor air kurang saka 0,6%

    jinis Material

    B seri (tipe)

    Panas exchanger digawe saka foils aluminium murni, karo tutup mburi galvanized lan amba Lebokake aluminium. Max. suhu udhara 100 ℃, iku cocok kanggo paling wusana.

    seri F (jinis Anti-karat)

    Panas exchanger digawe saka foils aluminium murni cover materi anti-karat khusus, karo tutup mburi galvanized lan aluminium amba alloy Lebokake., Iku cocok kanggo wusana gas korosif.

    seri G (jinis suhu dhuwur)

    Panas exchanger digawe saka foils aluminium murni, karo tutup mburi galvanized lan amba Lebokake aluminium. Sealing materi iku khusus lan ngidini Max. suhu udhara dadi 200 ℃, iku cocok kanggo khusus wusana suhu dhuwur.

    Aluminium Foils sawetara kekandelan saka 0,12 kanggo 0.18mm amarga saka exchanger specification beda panas.

    ukuran panas exchanger lan volume air

    1

    Ujar: ① Length punika selaras, nanging kudu ing sawetara kasebut.

    ② Size C kanggo referensi, ukuran bisa rada tambah  miturut

    panas dawa exchanger.

    1

     specifications

    model A (mm) B (mm) C (mm) Length saben Piece (L) let pilihan (mm) ujar
    HBS-ZF250 / 250 250 250 356 <= 400 4.0         

     

    salah modul

    HBS-ZF300 / 300 300 300 427 <= 400 4.0
    HBS-ZF300 / 300 300 300 427 <= 500 5,0
    HBS-ZF350 / 350 350 350 498 <= 400 4.0
    HBS-ZF350 / 350 350 350 498 <= 500 5,0
    HBS-ZF350 / 350 350 350 498 <= 550 6.0
    HBS-ZF400 / 400 400 400 568 <= 400 4.0
    HBS-ZF400 / 400 400 400 568 <= 500 5,0
    HBS-ZF400 / 400 400 400 568 <= 550 6.0
    HBS-ZF500 / 500 500 500 710 <= 550 6.0, 8.0, 10.0
    HBS-ZF600 / 600 600 600 851 <= 550 6.0, 8.0, 10.0
    HBS-ZF700 / 700 700 700 993 <= 550 8.0, 10.0
    HBS-ZF800 / 800 800 800 1134 <= 550 8.0, 10.0
    HBS-ZF1000 / 1000 1000 1000 1417 <= 500 6.0, 8.0, 10.0   Four modul digabungake
    HBS-ZF1200 / 1200 1200 1200 1702 <= 500 6.0, 8.0, 10.0
    HBS-ZF1400 / 1400 1400 1400 1985 <= 500 8.0, 10.0
    HBS-ZF1600 / 1600 1600 1600 2265 <= 500 8.0, 10.0

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk