Company

pabrik holtop

Karep

Holtop wis ditetepake sesambetan bisnis karo negara utama ing Asia, Eropah lan Amérika Lor, lan entuk reputasi donya kanggo nyediakake produk dipercaya, keahlian aplikasi pinter lan support responsif lan layanan. 
Holtop bakal tansah setya misi ngirimke produk daya Highly efisiensin lan energi lan solusi kanggo ngurangi polusi, kanggo mesthekake wong kang kesehatan lan nglindhungi bumi kita. 

Holtop 

punika Produsèn anjog ing China sing spesialisasine ing produksi saka udhara kanggo Alat Recovery panas online. Founded in 2002, wis darmabakti kanggo riset lan teknologi perkembangan ing lapangan ventilasi Recovery panas lan energi nyimpen Alat jawab udhara luwih saka 16 taun.

Products

Liwat taun inovasi lan pembangunan, Holtop bisa nyalurake sawetara sing kebak produk, nganti 20 seri lan 200 specifications. Ing sawetara produk utamané isine: Panas Recovery Ventilators, Energy Recovery Ventilators, Fresh Filtrasi Sistem Air, Rotary Marine Exchangers (Marine Wheels lan enthalpy gembong), Plate Kalor Exchangers, Air Penanganan Unit, etc.

Quality

Holtop budak kualitas produk karo R profesional & tim D, fasilitas produksi-kelas kapisan lan sistem Manajemen majeng. Holtop ndarbeni mesin kontrol angka, labs enthalpy disetujoni nasional, lan wis kasil lulus sertifikasi saka ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE lan EUROVENT. Kejabi, basa produksi Holtop wis disetujoni ing titik dening TUV SUD.

nomer

Holtop wis 400 karyawan lan jembaré luwih saka 30,000 kothak meter. kemampuan produksi taunan saka peralatan Recovery panas tekan 100.000 set. Holtop Penyetor produk OEM kanggo Midea, LG, Hitachi, McQuay, York, Trane lan Carrier. Minangka pakurmatan, Holtop ana Supplier qualified kanggo Beijing Olimpiade 2008 lan Shanghai Exposition World 2010.