online kualitas Indoor

Apa Quality Air Indoor?

"Online kualitas Indoor," utawa IAQ, topik relatif anyar ing lingkungan safety. Nalika akèh manungsa waé wis diselehake ing polusi ruangan liwat sawetara dekade, fokus ing udara, kualitas njero ruangan mung diwiwiti. Kualitas online ngarep kang utamané wis apa karo jumlah reged nang, nanging iku uga ditemtokake dening tingkat asor lan ventilasi. AS Environmental Protection Penerjemah wis ketemu sing konsentrasi saka reged bisa nganti kaping 100 luwih jero ruangan saka njobo. The American Lung Association prakiraan sing paling wong nglampahi 90% wektu sing jero ruangan, online njero ruangan dadi resik banget penting.

Apa uwis polusi udara njero ruangan?

Miturut Environmental Protection Penerjemah US, item nang ngarep sing nerbitaké gas sing panyebab utama saka masalah air njero ruangan. Dhaftar kalebu carpeting, Furnitur upholstered, Perkakas gas, cat lan cairan pelarut, produk pembersih, penyegar udara, sandhangan garing-di resiki lan obat omo. Yen sampeyan duwe garage ditempelake, asep saka bensin, lenga lan antifreeze ing mobil bisa nemokake cara menyang udhara ngarep kang. kimia atos uga bisa teka saka rokok lan woodstoves.

ventilasi boten cecek saged ngawonaken masalah amarga reged njaluk kepepet nang. Tightly nutup lan omah-omahé uga-terisolasi supaya metu ruangan online fresher, kang bisa dilute reged. suhu lan asor tingkat dhuwur uga bisa ningkatake konsentrasi saka sawetara reged.

Apa paling produk kualitas air njero ruangan?

Akeh teknologi kasedhiya dina mung pertempuran siji utawa loro kelas rereged online. Holtop sistem dimurnèkaké online ERV seger dirancang kanggo pertempuran kabeh telung kanggo sesuci online lengkap. Iku ora mung bisa nggawa fresh resik kanggo njero ruangan, push metu udara stale, nanging uga nyuda biaya ventilasi nalika mlaku sistem air conditioning.

Carane aku ngerti kang njero ruangan produk kualitas air iku hak kanggo kula?

Sampeyan bisa hubungi Holtop tim dodolan kanggo golek produk paling apik kanggo sampeyan lan kulawarga. Results adhedhasar masalah ngenali masalah ing ngarep. Sampeyan uga bisa hubungi bakul HOLTOP lokal kanggo ngira-ngira ngarep lan sistem comfort njero ruangan.

Apa bisa aku dhewe kanggo nambah kualitas air ngarep kang?

Ana sawetara langkah saben dinten sampeyan bisa njupuk kanggo nyuda reged sirkulasi ing udhara ngarep, kalebu:

  1. Sa Store kluwarga, cairan pelarut Paint lan produk kimia ing kontaner nutup tightly. Yen bisa, supaya wong njobo.
  2. Resik lan vakum ing paling bebarengan karo minggu.
  3. Ajeg wisuh amben linens lan diiseni Toys.
  4. Tansah windows ditutup nalika serbuk sari, polusi lan tingkat asor dhuwur.
  5. Takon bakul HOLTOP lokal kanggo mriksa lan ngresiki panas lan cooling sistem ngarep kang.
  6. Priksa manawa asal mlaku ventilated. (Omah-omahé Modern sing terisolasi uga lan nutup kanggo ngreksa energi, kang tegese reged udhara ora cara kanggo uwal).
  7. Tansah tingkat asor ing sehat, sawetara nyaman kanggo nyegah wutah saka jamur lan mildew (30% - 60%).
  8. Supaya nggunakake deodorizers scented lan penyegar hawa ambu ora enak-masking, kang bisa nimbulaké kimia beracun.
  9. Pilih perabot sing emit jumlah cilik bisa vapors kimia.
  10. Aja ora ngidini udud nang ngarep lan priksa manawa kabeh Perkakas gas nduweni ventilasi mlaku.