Service project

Project pendalaman Design

Holtop klompok tim Engineer Design enom, profesional lan experienced, sing ing pangisian daya saka CAD pendalaman Design, cocog Product & Peralatan Pilihan, Evaluation Aplikasi, Planning Project & Layout Designing minangka kabèh, kanthi ngelingi kamungkinan kadadosan lan integrasi proyek, Kangge gabungke karo dikarepake pemilik lan angger-angger ing Keterangan kang, Ngatur-digawe Solution Integrated qualified ing cukup, ekonomi, lan optimal.

Instalasi Professional & Construction

Holtop wis nambah pengalaman sugih ing jaban rangkah instalasi project HVAC & construction Cleanroom. We diadegaké klompok tim construction technical profesional lan personel Manajemen experienced, kalebu Project jeneng Quality Control, Project Jadwal Control, Supervision Safety, Manajemen Biaya, etc. Kabeh tujuan kanggo mbangun project kualitas dhuwur lan gawe marem panjaluk customer.

Matching Product & Pilihan Equipment

perusahaan Holtop tansah fokus ing Gedung lapangan Quality Air lan nyedhiyakake layanan profesional. Kajaba Recovery panas produk ventilasi, Holtop uga menehi produk sawetara sudhut kayata Ahu, Water Chiller, Air Conditioning Peralatan, Cleanroom Construction Material, Air Ducting System, Water Piping System, Power System, sistem Control otomatis, etc.

Sistem Service Integrated

Kanthi technique profesional, Holtop menehi cepet, lengkap lan nimbang layanan kanggo saben customer, kalebu rembugan project, latihan operasi, kualifikasi kinerja, pangopènan sistem, mbenake project, lan sumber spare parts, etc. On Stop Service Solution.