History

3

Ing 2017 , Holtop kapilih minangka perusahaan Hi-tech National lan dibukak ing Eco-resik ventilators Recovery energi seri Forest.

Ing 2016 , Holtop dipindhah kanggo basa produksi anyar lan ngrambah ing taunan wutah saka tunggalé duwé bobot 39,9%.

Ing 2014 , Holtop dipunsarujuki dening SGS pengawasan ing sistem manajemen ISO.

Ing 2012 , Holtop ngrambah sukses gedhe ing lapangan Ahu dening nggarap Mercedes Benz, BMW, Renault, etc, lan panas exchanger Rotary Certified dening Eurovent.

Ing 2011 , dhasar Manufaktur Holtop padha certified dening ISO14001 lan OHSAS18001.

Aku n 2009 , Holtop diwenehake sistem ventilasi Recovery energi kanggo pavilions World Expo.

Sak 2007- 2008 , Holtop dibangun Lab enthalpy sah lan diwenehake

sistem ventilasi Recovery energi kanggo Olympic Games

Ing taun 2005 , Holtop dipindhah menyang pabrik 30,000sqm lan certificated dening ISO9001

Ing 2004 , Holtop Rotary exchanger panas dibukak ing pasar.

Ing 2002 , Holtop iki sijining lan Recovery energi ventilator dibukak ing pasar.