informasi

Penanganan Air Unit ing Jerman

Sales Unit jawab online ing Jerman ing separo pisanan saka 2012 nyacah € 264 yuta dibandhingake karo € 244 yuta kanggo periode padha ing 2011.

Miturut penelitian anggota asosiasi perdagangan kanggo sistem online. Ing istilah nomer, produksi, nuli munggah 19,000 Unit kanggo 23,000 ing taun 2012. Ing babagan Unit karo modul Recovery panas dibangun ing ana 60%.

Standards wonten Chinese New Green

China Association kanggo Engineering Construction Standardisasi announced, ing GREEN pamukiman standar CECS377: 2014 bakal sijine menyang efek saka Oct 1, 2014 sawise sawijining publikasi ing Jun 19, 2014, kang diowahi lan sinaoni dening Komite Environmental China Real Estate Research.

Sing standar wis nyawiji langgeng wolung taun lan dadi asosiasi standar industri pisanan omah konstruksi ijo ing China. Padha gabungke majeng sistem evaluasi bangunan ijo internasional kanthi pambangunan kutha lokal lan mode pembangunan real estate, Isi kothong saka standar utang ijo Cina, lan motivating laku.

Sing standar nganakke 9 bab, kayata istilah umum, glossary, integrasi situs construction, Nilai regional, efektifitas lalu lintas, panggonane harmonious salebeting, sumber daya lan sarana sumber energi, lingkungan nyaman, Manajemen pamukiman sustainable, etc .. Padha nutupi sakcedhake urip, alam Panggunan sumber, distrik mbukak, lalu lintas wong mlaku, situs pemblokiran commerce lan ing, ngarahake ing tanduran konsep pembangunan ing pembangunan lan project management, kanggo mesthekake warga urip ing masyarakat resik, ayu, trep, multifunctional, ijo lan harmonis .

Sing standar bakal teka menyang pasukan ing Nov. 10, 2014. Padha duwe inovasi kanggo ngluwihi sinau lan evaluasi lapangan saka bangunan ijo kanggo pamukiman ijo. Padha aplikasi ora mung kanggo pamukiman kutha anyar, construction Eco-kutha lan construction taman industri, nanging uga nduweni peran positif ing nuntun mbangun kutha lan bangunan Eco ijo proyèk kutha cilik.

 

ventilasi Recovery Energy dadi penting ing kluwarga

Dibandhingake masyarakat dumateng online kualitas kutha, kualitas air ruangan ora kang dijupuk akeh. Ing kasunyatan, kanggo wong sing paling, meh 80 persen wektu nglampahi ing jero ruangan. Pakar ngandika, partikel gedhe bisa diisolasi kanthi jendhela jaringan, nanging PM2.5 lan ngisor partikel bisa kanthi gampang mlebu ing njero ruangan, iku stabilitas kuwat, ora gampang kanggo dumunung ing lemah, bisa tetep kanggo dina utawa malah Welasan dina ing online njero ruangan.

Health punika unsur pisanan gesang, dadi salah siji faktor utama kanggo nimbang nalika tuku omah, syarat minimal omah kudu nemen ngurangi kamungkinan saka kesehatan menyang interior PM2.5, kinerja instalasi peralatan ventilasi apik, bisa reged njero ruangan kosong, bisa diperlokake njobo. Utamané kanggo tightness dhuwur online lan bangunan uga terisolasi, sistem ventilasi dadi kudu. Kanggo wilayah reget, ing dhuwur efisien Filter welingan online perlu kanggo mungkasi polusi udara njaba, kanggo njamin akses menyang online ruangan saestu fresh.

Miturut statistik, Recovery Energy ventilator (ERV) ing Eropah lan seng nembus ngarep wis ngrambah 96,56%, Ing Amerika Serikat, Jepang, Inggris lan negara-negara maju liyane, industri ing babagan GDP ngrambah 2.7%. Nanging saiki ing China namung ing sawijining tasih bayi. Miturut institusi laporan Navigant riset paling anyar, ERV bathi pasar global bakal tuwuh saka $ 1.6 milyar ing 2014 kanggo $ 2,8 milyar ing 2020.

Ngelingi sawijining kaluwihan saka Ngapikake kualitas air njero ruangan nalika ngurangi konsumsi energi, ERV wis dadi liyane lan liyane populer ing kluwarga.

Asas Pakaryan ERVs

A panas & energi Recovery sistem ventilasi imbang dianggo dening terus-terusan menyuling online saka kamar udan ing properti (eg pawon lan jedhing) lan bebarengan narik ing fresh saka njaba kang saring, ngenalaken lan dijupuk liwat jaringan ducting.

Ing panas saka udhara stale dijupuk wis digambar liwat exchanger panas air-to-air dumunung ing unit panas & energi ventilasi Recovery dhewe lan digunakake kanggo anget online mlebu saring seger kanggo huni kamar ing properti kayata kamar urip lan turu. Ing sawetara kasus watara 96% saka panas kui ing properti bisa disimpen.

Sistem dibangun kanggo bisa terus-terusan ing trickle lan bisa ndongkrak manual utawa otomatis nalika luwih saka tingkat Kelembapan sing saiki (.eg nalika masak lan siram) .Sawetara sistem uga kurban fasilitas panas lulus (uga disebut wengi cooling free) kang biasane ngaktivasi sak sasi panas lan ngidini panas kanggo metu sifat tanpa ngliwati exchanger panas online. Gumantung ing specification unit, fitur iki bisa kontrol otomatis utawa liwat ngalih manual. HOLTP kurban akeh opsi kontrol, download brochure ERV kita saiki kanggo ngerteni luwih akeh.

Ana akeh cara kang kanggo nambah sistem ERVs ngembangaken sumber panas tambahan kanggo Angkat suhu udhara mlebu, lan uga cooling piranti kanggo nyedhiyani panentu tempering online.

 

Uni Eropa kanggè target energi anyar

Amarga krisis Ukraina ngimpor gas wangun Rusia bubar, Uni Eropah kanggè netepaken target energi anyar tanggal 23 Juli, ngarahake kanggo ngurangi konsumsi energi dening 30% nganti 2030. Miturut target iki, Uni Eropah kabèh bakal entuk manfaat saka efek positif .

EU Komisioner iklim Connie bilih tumindak iki bisa ngurangi katergantungan EU ing ngimpor gas alam lan fosil saka Rusia lan negara liyane. Dheweke uga bilih ngukur konservasi energi sing ora mung kabar becik kanggo iklim lan investasi, nanging uga warta apik kanggo keamanan energi Eropah lan kamardikan.

Saiki, EU ngentèkaké luwih saka 400 yuta Euros ing ngimpor fosil, antarane iki sebagéyan gedhé sing saka Rusia. petungan Komisi Eropah nuduhake yen saben 1% saka energi tabungan, EU bakal bisa kanggo ngurangi impor gas dening 2.6%.

Amarga katergantungan dhuwur ing energi diimpor, pemimpin EU mbayar manungsa waé serius kanggo pangembangan energi anyar lan strategi iklim. Ing patemon EU Summit Summer bubar rampung, pemimpin EU sijine nerusake ing 5 taun teka padha kanggè energi lan iklim strategi, lan tujuane supaya supaya Highly gumantung ing bahan bakar fosil lan ngimpor gas alam.

Ing statement ditanggepi sawise rapat, ngandika pemimpin EU amarga saka acara geopolitik, lan akibat owah-owahan iklim ing kompetisi energi ukuran global wis dipeksa EU kanggo rethink energi lan strategi iklim. Kanggo mesthekake keamanan energi, goal EU iku kanggo netepake "terjangkau, aman lan sustainable" aliansi energi.

Liwat limang taun sabanjuré, energi lan iklim strategi EU kang bakal fokus ing telung Siria, pangembangan Enterprises lan energi terjangkau umum, karya spesifik kalebu Ngapikake efficiency energi kanggo ngurangi dikarepake energi, panyiapan saka pasar energi Integrasi, ngiyataken daya rembugan saka ing Uni Eropah lan liya, njamin keamanan energi lan akselerasi penganekaragaman sumber energi lan dalan. Katelu, berkembang ijo energi kanggo alon mudhun anget global.

Ing Januari 2014, Komisi Eropah ngajokaken ing "2030 Climate lan Energy Framework" sing ing 2030, emisi gas omah kaca suda dening 40%, dianyari energi tambah dening ing paling 27%. Nanging, Komisi durung ngeset target kanggo energi efficiency. Ing goal efficiency energi anyar ngajokaken iku asil dandan kanggo framework ndhuwur.

Uni Eropa nandur modal siji milyar Euro ing energi resik

Miturut woro-woro Komisi Eropah, supaya berkembang cara liyane kanggo nangani owah-owahan iklim global, lagi arep nandur modal siji milyar Euro ing 18 proyèk dianyari energi inovatif lan siji "Jupuk lan segel munggah CO2" project. proyèk ndhuwur sawetara saka bio-energi, energi solar, energi panas bumi, angin energi, energi segara, kothak pinter lan uga "Jupuk lan segel munggah CO2" teknologi, antarane kabeh proyèk "Jupuk lan segel munggah CO2" pisanan dadi kapilih. Miturut prediksi saka Uni Eropa, ngancani karo proyèk digawa metu, energi dianyari bakal tambah dening 8 jam terawatt (1 terawatt jam = 1 milyar kilowatt jam) kang padha kanggo total konsumsi daya taunan saka Siprus lan Malta.

Punika bilih ing proyèk iki luwih saka 0,9 milyar Euro dana pribadi digawa ing, iki tegese near 2 milyar Euro iki nandur modhal ing rencana investasi NER300 babak kapindho ndhuwur. Uni Eropa pengen ing proyèk ndhuwur bantuan, energi dianyari lan "Jupuk lan segel munggah CO2" teknologi bisa tuwuh cepet. Ing investasi babak pisanan ing Desember, 2012, near 1.2 milyar Euro iki Applied ing 23 proyèk dianyari energi. Uni Eropah ngandika "minangka proyek Financing ing inovator kurang energi karbon, dana NER300 rawuh saka revenue dening sade quotas polusi karbon ing sistem dagang polusi karbon Eropah, sistem dagang iki yakuwi ing polluters mbayar Bill piyambak lan dados daya utama kanggo berkembang ekonomi karbon kurang ".

Eropa bakal ngencengi syarat desain Eco kanggo produk-related energi ing 2015

Supaya nyuda konsumsi energi, ngurangi dampak lingkungan negatif lan ngarahake ing emisi nyuda CO2. Eropah kanggè netepaken angger-angger anyar jenenge ERP2015 kanggo HFS efficiency minimal kanggo pembuangan ing EU, angger-angger bakal prentah kanggo kabeh 27 negara EU bab pembuangan kang didol utawa diimpor, angger-angger iki uga Applied kanggo sembarang mesin liyane kang pembuangan Integrasi minangka komponen.

Miwiti ing Januari 2015, Fans kabeh jinis kalebu pembuangan sumbu, pembuangan centrifugal karo maju utawa mundur glathi mlengkung, salib-aliran lan pembuangan diagonal kang daya antarane 0.125kW lan 500kW sing kena pengaruh, iki tegese ing negara Eropah, saklawasé kabeh AC pembuangan bakal weeded metu amarga saka angger-angger ERP2015 iki, tinimbang, DC utawa EC pembuangan kang ijo teknologi bakal pilihan anyar. Thanks kanggo departemen R & D, Holtop saiki wis ngganti sawetara produk sale panas kaya Unit XHBQ-TP dadi penggemar EC, ing sasi teka ing 2014 Unit kita bakal ERP2015 cecek.

Ngisor iki panuntun dhumateng miturut angger-angger ERP2015:

standar Ener dianyari Jerman

Miturut Performance EU kang energi Bangunan Directive (EPBD), dianyari, versi cethané saka Energy Saving Regulation Building Jerman (EnEV) Mei 2014/1 / dadi angger paling penting ing Jerman. Iku njamin Performance energi Bangunan Directive (EPBD) wis netepi.

The EPBD stipulates sing saka 2021 kabeh babagan omah bangunan lan non-babagan omah anyar uga mung bisa dibangun minangka saklawasé bangunan nul-energi, Kajaba iku, ing EnEV ngandhut pranata kanggo mesthekake meriam bangunan ing kualitas dhuwur. Iku nemtokaken requirement kanggo tembok, langit-langit lan jampel lantai, kualitas jendhela minimal lan tightness online dhuwur, sistem technical minangka sethitik energi minangka bisa, ngendi uneg-uneg ing Nilai efficiency minimal kanggo panas, ventilasi, kulkasan lan sistem air conditioning. Njupuk sistem ventilasi cepet, kanggo airflow saka 2000m3 / h, ana angger-angger sing sistem Recovery panas kudu digunakake, uga pranata ing konsumsi daya maksimum saka ventilators Recovery panas.

Saka 2016, konsumsi energi maksimal kanggo bangunan bakal 25% kurang saka apa iku ing wayahe.

HEALTH lan ENERGY-SAVING

kang reged online njero ruangan bisa efek kesehatan akeh

Ing arsitektur modern, minangka nggunakake nyebar saka AC, bangunan dadi liyane lan liyane rapet supaya nyimpen energi ing. Kurs online alam ing bangunan modern wis suda Ngartekno.

Iku mbebayani kanggo kasarasan manungsa yen udhara banget dreggy. Ing taun 1980, World Health Organization jeneng resmi ing penyakit minangka "Lara sindrom Building" kang disebabake fresh boten cecek ing AC, dikenal minangka "kahanan online penyakit".

 

Bingung antarane ventilasi lan konsumsi energi

  • Kanggo nambah fresh online iku cara sing apik kanggo nambah kualitas air, nanging ing wektu sing padha konsumsi energi mundhak dramatically;
  • Konsumsi energi saka HVAC njupuk munggah liwat 60% saka konsumsi energi bangunan;
  • Minangka kanggo bangunan umum, kanggo terkondisi 1 m3 / h airflow seger perlu nganggo bab 9,5 energi kw.h ing kabèh panas.

Solusi

Holtop panas & energi ventilator Recovery bisa ngusir udhara metu njero ruangan stale saka kamar, Kangge nyediakke udara seger njaba menyang kamar, kanthi nggunakake majeng panas / energi mbalek teknologi, energi bisa ijolan njupuk kauntungan saka prabédan ing suhu lan asor antarane online njero ruangan ruangan lan. Miturut iki tegese, iku ora bisa mung Gamelan adoh masalah polusi njero ruangan, nanging uga bingung antarane ventilasi lan energi-daya.

Recovery panas pembangunan sistem ventilasi ing China

Ana rong cara kanggo nambah kualitas air, siji kanthi ngurangi polusi umum, liyane iku kanthi nambah kualitas air njero ruangan pribadi. Ing China, pamaréntah kebayar waé kanggo solusi sadurunge lan tekan efek apik banget, Nanging, kanggo kualitas air njero ruangan pribadi, wong mbayar jarang manungsa waé ing iki.

Ing kasunyatan, wiwit SARS ing 2003, sistem panas ventilasi Recovery ana sambutan sakcepete, nanging ngancani karo ninggalake penyakit kang, iki jenis sistem lali dening wong alon. Saka 2010, Amarga nyata pasar Estate pembangunan kanthi cepet Cina, liyane lan liyane wong nandur modal ing dhuwur mburi urip bangunan lan Recovery panas sistem ventilasi ngasilake kanggo tampilan umum.

PM2.5, indeks khusus kang tegese carane serius udhara reget iki njupuk banget panas ing China, Beijing, ibukutha China sing karo PM2.5 dhuwur malah dianggep dadi kutha ora cocok kanggo urip manungsa ing. PM2.5 dikenal minangka respirable dilereni soko tugas particulates kang mbebayani kanggo manungsa, iku bakal nimbulaké panyakit ambegan lan penyakit jantung lan cerebrovascular gampang banget. Ing sasi, online pollutant ing Beijing biasane ndhuwur 100μm, nanging taun iki pollutant iki njupuk cilik lan cilik, nalika diameteripun pollutant luwih cilik tinimbang 2.5μm banjur kita nyebataken PM2.5 lan padha bisa mlebu saluran ambegan kita lan precipitate nang alveoli pulmonalis.

"A flat sehat kudu banget jarang PM2.5 pollutant nang, iki tegese kita kudu duwe efficiency dhuwur Filter online ing unit sistem ventilasi kita" ngandika ing pakar bangunan omah.

"Kejabi efficiency dhuwur Filter online penting, saving uga penting" Pak Hou ngandika, iki tegese nalika kita nggunakake sistem ventilasi ngene luwih wis iku dibangun ing fungsi pèngetan panas, ing cara iki ora bakal beban kanggo konsumsi daya kulawarga.

Miturut riset, ing kulawargané Eropah sistem ventilasi tingkat populèr luwih saka 96,56%, Ing UK, Jepang lan Amerika, Nilai reged produksi sistem ventilasi malah Occupy luwih saka 2.7% saka cahya GDP.

 

High dimurnèkaké flights Recovery energi ventilator karo cuaca Haze

Ing taun anyar, polusi udara negara kang nambah akeh. Ing Juli, online kualitas tampilan status, babagan saka sawetara dina ing Beijing, Tianjin lan 13 kualitas standar online kutha antarane 25.8% ~ 96.8%, rata-rata 42.6%, luwih murah tinimbang nomer rata-rata dina 74 kutha standar babagan 30,5 persen. sing liya, nomer rata-rata dina ngluwihi rasio 57,4%, ing aspek saka polusi abot luwih dhuwur tinimbang 74 kutha 4.4 persentasi. Polusi utama PM2.5, ngiring dening 0.3.

Dibandhingake taun pungkasan, rata-rata saka babagan ing standar 13 kutha Beijing, wilayah Tianjin ambruk dening 48,6 persen kanggo 42,6 persen, 6.0 nilai persentasi ngisor, kualitas udhara wis nolak. Six pratondho ngawasi, PM2.5 lan konsentrasi PM10 tambah dening 10.1% lan 1.7%, SO2 lan NO2 konsentrasi melorot 14,3% lan 2,9% mungguh, CO grafik ngluwihi saben tingkat panggah, ing 3rd sasi iki, maksimum 8 jam ngluwihi tingkat Tambah ing saben Nilai 13.2 nilai persentasi.

Holtop ventilator Recovery energi dilengkapi Filter PM2.5, kang bisa filtrate liwat 96% PM2.5, mulane, iku luwih wicaksana kanggo nggunakake energi Recovery ventilator kanggo seger udhara saka mung mbukak jendhela. Kejabi, iku bisa ngurangi sing mbukak air conditioning.

Aku bisa nambah kualitas air njero ruangan sandi?

Ana sawetara Sastranegara dhasar kanggo outsmarting polusi udara njero ruangan:
Ngilangke
Langkah pisanan marang luwih online njero ruangan kanggo ngenali sumber saka reged online lan mbusak minangka akeh minangka bisa saka ngarep. Sampeyan bisa ngurangi jumlah bledug lan rereget ing ngarep kanthi reresik lan vacuuming ing paling bebarengan karo minggu. Sampeyan uga kudu ajeg wisuh amben linens lan diiseni Toys. Yen wong ing kulawarga iku sensitif asep, sampeyan kudu aman nyimpen produk kluwarga lan digunakake mung yen perlu. Yen sampeyan perlu bantuan nentokake yen sampeyan duwe masalah karo reged, hubungi bakul HOLTOP lokal kanggo ngira-ngira ngarep lan sistem comfort njero ruangan.
Ventilate
homes modern Dina iku uga terisolasi lan nutup kanggo ngreksa energi, kang tegese reged udhara ora cara kanggo uwal. Sistem ventilasi Holtop bantuan mbusak partikel alergi-mangkelake lan germs dening exchanging stale, recirculated online njero ruangan karo seger, saring njaba online.
Resik
Holtop sistem dimurnèkaké online dadi langkah luwih; ngilangi partikel, germs lan bumbu-bumbu, lan ngrusak vapors kimia.
Ngawasi
tingkat asor wajar lan dhuwur Suhu bener ningkatake konsentrasi saka partikel lan germs. Controller cerdas Holtop ngatur tingkat Kelembapan lan Suhu kanggo nambah kualitas air njero ruangan lan nambah comfort. Kanggo nemtokake kang sistem online kualitas njero ruangan paling meets kabutuhan, hubungi Dealer HOLTOP lokal.

 

Cara kanggo milih HRV lan ERV

HRV tegese ventilator Recovery panas kang sistem sing dibangun ing exchanger panas (biasane digawe dening aluminium), iki jenis sistem bisa ngusir udhara stale njero ruangan lan ing wektu sing padha nggunakake panas / kelangan saka udhara stale pra-panas / wis kelangan udara seger mlebu, ing cara iki kanggo ngurangi panas / cooling konsumsi energi piranti njero ruangan saka panas nganti utawa cooling mudhun udara seger kanggo suhu ruangan sekitar.

ERV tegese energi ventilator Recovery kang sistem generasi anyar sing dibangun ing exchanger enthalpy (biasane digawe dening kertas), sistem ERV wis fungsi kaya padha HRV lan ing wektu sing padha bisa waras panas laten (asor) saka udhara stale uga. Ing wektu sing padha, ERV tansah cenderung kanggo njaga asor njero ruangan padha supaya wong njero ruangan aran alus lan ora ditepungake kanthi dhuwur / asor kurang saka udara seger.

Cara kanggo milih HRV lan ERV adhedhasar iklim lan apa panas / piranti cooling sampeyan duwe.

1. Panganggo wis cooling piranti in Summer lan asor ruangan iku dhuwur banget banjur ERV cocok ing kahanan iki, amarga ing piranti cooling suhu ruangan kurang lan ing wektu sing padha, kelembaban alus (A / C bakal ngusir asor njero ruangan amarga saka banyu condensate), karo ERV iku bisa ngusir online stale njero ruangan, wis kelangan udara seger lan uga ngusir asor ing fresh sadurunge ngetik house.

2. Panganggo duwe piranti panas ing Winter lan ing wektu sing padha asor njero ruangan iku dhuwur banget nanging asor ruangan iku alus, banjur HRV cocok ing kahanan iki, amarga HRV bisa wis panas udara seger, ing wektu sing padha bisa ngusir ing dhuwur asor njero ruangan kanggo njaba lan nggawa ing fresh ruangan karo asor alus (tanpa exchange panas laten). Ing nalisir, yen asor njero ruangan alus wis lan udara seger ruangan banget garing banget utawa lembab, banjur ERV iku salah siji panganggo ngirim milih.

Dadi, milih HRV utawa ERV penting adhedhasar asor njero ruangan / ruangan beda lan uga iklim, yen sampeyan isih bingung banjur kita welcome sampeyan hubungi Holtop liwat email  info@holtop.com kanggo bantuan.

Holtop pleased kanggo nyedhiyani layanan OEM saka HRV lan ERV

China wis dadi basa produksi kanggo pelanggan global. Ekspor sistem HVAC ing China sing akeh kanthi cepet ing sawetara taun pungkasan. kaca iki 9,448 yuta ing 2009; lan tambah kanggo 12,685 yuta ing 2010 lan ngrambah 22,3 yuta ing 2011.

Ing latar mburi, liyane lan liyane manufaktur AC seeking kasempatan kanggo ngurangi biaya produksi lan saham. Ing sektor ventilasi panas lan energi Recovery, wiwit lagi produk abdi kanggo AC, layanan OEM uga pilihan luwih kanggo wong-wong mau kanggo ngrampungake sawetara produk sing cepet, tinimbang nambah garis produksi anyar lan fasilitas kanggo gawé wong.

Minangka pabrik profesional spesialisasine ing prodhuksi panas lan energi ventilators Recovery ing China, Holtop're pleased kanggo nyedhiyani layanan OEM kanggo customer donya. Holtop ngaturake kanggo nyedhiyani layanan OEM saka HRV utawa ERV andhedasar customer lan kurban competitive price lan kualitas prodhuk dhuwur. Saiki Holtop're sama karo luwih saka 30 perusahaan misuwur kang dumunung ing Eropah, Timur Tengah, Korea, Asia Kidul-Wétan, Taiwan, lan sapiturute

house pasif punika arah mangsa pembangunan ing China

"House Pasif" tegese cooling lan panas ing ombone paling bisa kanggo supaya nggunakake bahan bakar fosil tradisional. Nyadari ing energi poto-kui saka bangunan lan nyoto nggunakake energi dianyari, kita ketemu omah syarat iklim njero ruangan nyaman. Iki sing ngrambah utamané dening jampel dhuwur panas, sealing facades arsitektur kuwat lan implementasine dianyari energi.

Kocap kacarita sing house pasif teka saka Frankfurt, Jerman ing taun 1991, minangka konsumsi energi kurang lan bangunan efisien energi-comfort dhuwur, omah pasif wis cepet dipun lan digunakake digunakake sak donya (utamané ing Jerman). Umumé, konsumsi energi saka omahé pasif nganti 90% luwih murah tinimbang bangunan biasa. Iki tegese wong bisa ngurangi konsumsi energi kanggo dadi panas lan banyu panas kanggo nol utawa cedhak nul.

Miturut informasi sing cocog, wilayah construction taunan China kang dikuwasani luwih saka 50% saka donya, saka riset nuduhake construction Cina wis ngenani luwih saka 46 milyar meter, Nanging, omah iki bangunan biasane non--energi efisien, lagi mbuang sumber lan uga Heh lingkungan.

Sak "Eagle pasif house windows" patemon, Zhang Xiaoling bilih pambangunan omahé pasif iku salah siji saka cara sing paling penting kanggo ngenthengake konsumsi energi lan ngurangi emisi karbon dioksida. Iku peran wigati kanggo ngurangi polusi udara. Wong pracaya yen construction saka omahé pasif cocog kapentingan kabeh pihak.

Penduduk partai pisanan sing entuk manfaat saka omahé pasif, sing manggen ing house pasif punika nyaman tanpa pengaruh PM2.5. Amarga saka biaya omah dhuwur lan regane tambahan, gawe real estate sing katelu kapindho sing entuk manfaat saka house pasif. Kanggo negara, amarga saka majeng fitur saka house pasif, konsumsi energi saka panas disimpen, banjur sah umum disimpen. Kanggo manungsa, omah pasif kontribusi kanggo ngurangi emisi gas omah kaca, ngurangi Haze lan efek pulo panas kutha. Ing iki kita bisa ninggalake energi lan sumber daya kanggo kita dicekel bocah lan generasi.

Sawetara Kawruh Radiator

Radiator piranti panas, ing wektu sing padha uga sing banyu karo aliran banyu panas nang pipo. Nalika milih radiator, kita tansah ngrungokake nouns tepat bab meksa radiator, kayata meksa apa, meksa test, meksa sistem, etc. tekanan bakal paramèter sing cocog dhewe. Kanggo wong sing lack kawruh HVAC, paramèter meksa related iki kaya kalsium, wong tau ngerti. Kene ayo kang sinau bebarengan kanggo ngerti kawruh.

meksa apa nuduhake meksa operasi dietuk saka radiator. Unit punika MPa. Ing kahanan normal, baja radiator meksa digunakake 0.8mpa, tembaga lan aluminium radiator gabungan apa meksa 1.0mpa.

meksa Test punika requirement technical perlu nyoba tightness radiator online lan kekuatan, biasane 1.2-1.5 kaping meksa apa, contone ing China, radiator Nilai test tightness punika 1.8mpa manufaktur sak proses produksi, sawise meksa tekan stabil angka siji menit tanpa welding ewah-ewahan bentuk lan ora bocor banjur iku qualified.

meksa sistem dadi panas iku umume ing 0.4mpa, radiator test tightness instalasi kudu digawa metu sawise completion ing, meksa gulung ngirim ora ngluwihi 0.05mpa ing 10 menit, sistem dadi panas njero ruangan mungkasi mencet wektu iku 5 menit, meksa gulung ngirim ora luwih saka 0.02mpa . pengawasan kudu fokus ing pipo nyambungake, radiator nyambungake lan uga tutup nyambungake.

Saka analisis ndhuwur, kita bisa ndeleng kalawan cetha lan sing meksa test radiator luwih meksa apa, lan meksa apa luwih meksa sistem. Dadi, yen produsen radiator bisa tindakake cara iki kanggo milih bahan, dadi ketat kanggo pangolahan produksi, radiator property compressive bakal dijamin lan duwe kasempatan banget cilik bursting sak nggunakake saben dina.

Analisis Pasar VRF

VRF, kang wis ngrambah sales sukses ing sasi, kena pengaruh dening ekonomi gloomy, nuduhake wutah negatif ing pasar utama kanggo pisanan.

Iki lan iku kahanan VRF ing pasar donya.

Pasar Eropah VRF wis tambah dening 4.4% * taun ing taun. Lan ing pasar Amerika Serikat, kang keno mata saka donya, nuduhake wutah tarif 8,6%, nanging wutah iki ora bisa tekan ing pengarepan Amerga budget pemerintah ing suda. Ing pasar US, Mini-VRFs nyumbang kanggo 30% saka kabeh VRFs, nuduhake dikarepake luwih minangka panggantos saka Chillers ing aplikasi komersial cahya. Kanthi teknologi, sistem VRF sing ngembangaken aplikasi ing papan-papan. Pancet, VRF isih akun kanggo mung bab 5% saka pasar online kondisioner komersial US.

Ing Amérika Latin, pasar VRF ambruk ing kabèh. Antarane prodhuk, jinis Heat pump didominasi pasar. Brazil maintained sawijining posisi minangka pasar VRF Amerika Latin paling, ngiring dening Meksiko lan Argentina.

Ayo kang katon ing pasar Asia.

Ing China, pasar VRF dropped banget taun taun-on-, nanging mini-VRFs isih tansah Rising karo 11.8%. shrinking uga ana ing pasar Asia Kidul-Wétan lan liyane investasi lan latihan bakal needed kanggo cultivate panganyang. Nanging, ing India, ing sistem mini-VRF mundak minangka kutha akeh. Lan model karo fungsi dadi panas sing uga Ngapikake ing India lor.

Ing pasar Eastern Tengah, mimpin dening akeh populasi lan nomer nambah saka proyek pembangunan kutha gedhe, VRF kang dilakokno ing kondisi apa abot kayata suhu ruangan dhuwur ngluwihi 50 ° C, mundak. Lan ing Australia, sistem VRF wis tambah liwat 10 taun kepungkur, nanging wutah saka sistem mini-VRF wis cetha lantaran kanggo dikarepake luwih saka proyèk condominium dhuwur-munggah kutha. Ngremenaken punika kasunyatan sing VRFs Recovery panas ing Australia akun kanggo 30% saka pasar sakabèhé.

The ventilator Recovery energi iku salah siji saka bagéan utama sistem VRF. Ditepungake dening ekonomi gloomy, wutah saka pasar ERV komersial bakal mudhun alon. Nanging wong mbayar manungsa waé liyane ing kualitas air njero ruangan, pasar ERV omah bakal samesthine cepet tuwuh taun.

Bakal Pay manungsa waé ing Hotel Ventilation System

Nalika wong ing trip bisnis, travel utawa riko sederek adoh, padha bisa milih hotel kanggo ngaso. Apa bakal padha nimbang sadurunge padha nggawe pilihan, comfort, penak utawa tingkat rega? Bener, pilihan saka hotel uga mengaruhi koyo utawa malah badhan sak kabèh trip.

Kanthi nguber gesang kualitas dhuwur, hiasan saka hotel utawa layanan star ing situs hotel bakal ora mung kritéria pilihan, konsumen saiki fokus liyane ing sensations fisik. Lan kualitas air njero ruangan dadi salah siji saka kritéria penting. Sawise kabeh, ora ana kang pengin tetep ing hotel karo tingkat ventilasi kurang lan mambu aneh.

Hotels kudu mbayar akeh manungsa waé, kualitas air njero ruangan, wiwit sawetara inti mbebayani, kaya formaldehida utawa VOC bakal ngangkat kanggo dangu. Kelembapan ing Japanese Restaurants utawa dusk lan kuman ing Furnitur bakal nggawa konsentrasi dhuwur saka gas mbebayani. Kondisi online kuwi bakal hard kanggo narik kawigaten pelanggan, ora prakara cara becik hotel iku.
Pilih hotel karo sistem ventilasi.
Sing dikarepake ing kualitas air ndadekke pitakonan kanggo kita, sing bakal manggon ing hotel tanpa sistem ventilasi udara? Bener, mung sawise kita nemu Hawa seger kang ERVs nggawa kanggo kita sing kita bakal ngerti carane sampurna iku ngrasa. Mulane, gadhah pesawat saka sistem ventilasi udara iku salah siji saka kritéria kanggo njamin kualitas dhuwur saka hotel. Ing sistem ventilasi bisa ngilangke online reged lan ngirim udara seger menyang njero ruangan sawise online filtrasi.
Apa liyane, beda saka air conditioning tengah, Recovery energi sistem ventilasi bakal silencer. Ora ana siji seneng krungu swara sak wektu turu, supaya customer bisa mati air conditioning ing wengi, lan nguripake iku ing dina sabanjuré, energi cara iki bakal boroske. Nanging, sistem ERV beda, iku ing kurang gangguan, lan bisa mbukak luwih saka 24 jam dina nanging ora nggunakake kakehan

kurang gangguan, udara seger, safety lan energi daya, Recovery energi sistem ventilasi bisa nggawa luwih akeh tinimbang mbayangno.