HVAC FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa Energy Recovery ventilator?

ventilasi Recovery Energy (ERV) punika proses Recovery energi saka exchanging energi sing bangunan biasane kenthekan utawa papan online lan nggunakake kanggo nambani (precondition) mlebu online ventilasi ruangan ing sistem HVAC omah lan komersial. Sak nalika musim panas, sistem wis Cools lan dehumidifies nalika humidifying lan wis dadi panas ing mangsa adhem. Sing entuk manfaat saka nggunakake Recovery energi punika kemampuan kanggo ketemu ventilasi & energi standar ASHRAE, nalika Ngapikake kualitas air njero ruangan lan ngurangi gunggung kapasitas peralatan HVAC.

Ing tembung, Energy Recovery ventilator (ERV) ngidini online seger menyang bangunan, nalika mertahanake panas wis kahanan utawa cooling.

Apa gambaran model?

Panas & Energy Recovery Ventilators

gambaran model

4

Wigati: jinis Instalasi

jinis dilereni soko tugas, tipe L-Floor

Conto

XHBQ-D10TH nuduhake dilereni soko tugas jinis ERV karo total exchanger panas, seri TH, fl online ow saka 1000m3 / h, 3 kecepatan.

Carane pilih Ahu?

Holtop Ahu dirancang lan dipilih miturut lunak profesional, nyediakake kedhaftar karo cukup, ekonomi, lan praktis solusi air conditioning. Fitur lunak pilihan Holtop Ahu uga kalebu:

 

project swara lan Manajemen pitakonan Ahu

airflow pas lan unit bagean bagean

Multiple opsi Recovery panas lan kombinasi bagean fungsi

Ing negara online pitungan titik bagean utama

Various bagean pilihan

l kombinasi unit Flexible

l Professional lan pilihan rinci laporan output

Apa Panjenengan Nawakake Ahu Design Service?

Desain project nggunakake Holtop Air Penanganan Unit

Holtop AHUs adhedhasar desain rampung modul, saged nyesuekake kanggo kabutuhan saka macem-macem jinis instalasi, lan dikembangaké dening mbayar manungsa waé khusus kanggo efficiency energi. Mangga nyedhiyani rincian project lan syarat minangka akeh sing bisa supaya kita bisa nggawe proposal kanggo sampeyan sanalika bisa.