enthalpy Wheels

Short Description:

Model: HRT-500 ~ HRT-5000
diameter: 500-5000mm
Pambuka: Enthalpy lan wicaksana Recovery panas
Panas efficiency nganti 70% 90%
sistem sealing Double
sektor Double purge
Certification:  ce

Detail produk

Tags Product

    Fitur utama Holtop exchanger panas Rotary
    1. efficiency Dhuwur nyoto Recovery panas
    2. sistem labyrinth sealing Double njamin bocor air tithik.
    3. efforts Self-reresik ndawakake siklus layanan, ngurangi biaya pangopènan.
    4. sektor purge Double minimalake carryover saka exhaust online menyang stream sumber online.
    5. Urip--wektu lubricated prewangan ora mbutuhake pangopènan ing panggunaan normal.
    6. spokes Interior digunakake kanggo mekanisme jaminan laminations rotor kang kanggo nambah pasukan sing setir.
    7. sawetara rampung saka diameteripun rotor saka 500mm kanggo 5000mm, rotor bisa Cut menyang 1pc kanggo 24pcs kanggo transportasi gampang, macem-macem jinis construction omah kasedhiya uga.
    8. lunak Pilihan kanggo pilihan trep.

    Asas Pakaryan

    Exchanger panas Rotary dumadi saka alveolate
    wheel panas, cilik, sistem drive lan bagean sealing.
    Exhaust lan ruangan online nembus setengah saka
    setir dhewe, nalika setir muter, panas
    lan Kelembapan diijolke antarane exhaust lan
    ruangan online. Efficiency Recovery energi nganti
    70% 90%

    exchanger panas Rotary
    Bahan Wheel exchanger3 panas Rotary
    Roda panas total digawe dening foils aluminium ditutupi karo
    3A sieve molekul 0.04mm kekandelan. exchanger2 panas Rotary
    Aplikasi
    exchanger panas Rotary bisa dibangun ing jawab online unit (Ahu) minangka bagéan utama bagean Recovery panas. Biasane sisih
    panel mbungkus exchanger rasah, kajaba lulus sing wis disetel ing Ahu.
     aplikasi exchanger panas Rotary
    Uga bisa diinstal ing ducts saka sistem ventilasi minangka bagéan utama bagean Recovery panas, disambungake dening
    ange fl. Ing kasus iki, panel sisih exchanger perlu kanggo nyegah bocor. panas Rotary aplikasi exchanger 2
    Wigati: jinis casing jumlahe babagan kudu gumantung ing spasi aplikasi uga kemampuan transportasi
    lan kahanan ing instalasi. Swara dumduman bakal nambah karya Déwan, lan ukuran overlarge bakal nimbulaké
    diffculties ing transportasi.
    Kahanan Aplikasi
    - suhu sekitar: -40-70 ° C
    - kecepatan Max pasuryan: 5.5m / s
    - Max meksa ing casing: 2000Pa

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk