HOLTOP ngajak anjeun Tingali kami Booth di HVAC Sunda Expo anu badag 5 Pameran Dubai

HOLTOP ngajak anjeun Tingali kami Booth di HVAC Sunda Expo anu badag 5 Pameran Dubai

Neangan anu AC panganyarna jeung produk ventilasi pikeun nyocogkeun proyék anjeun? Kita Hayu papanggih HOLTOP di stan NO.Z4E138, dina HVAC & Sunda Expo tina Pameran Big5, Dubai ti 26 nepi ka 29 Nopember, 2018.

Alamat: ZA'ABEEL gedung 4 & 5, Dubai WORLD dagang Center.

Big 5 Pameran teh acara konstruksi panggedena di Wétan Tengah nyambungkeun suppliers internasional produk konstruksi sarta jasa kalayan pembeli. HVAC Sunda Expo mangrupa bagian tina Big 5, tur HOLTOP bakal gabungan acara ieu sareng némbongkeun produk panganyarna na panas urang jualan kayaning Unit penanganan hawa, Unit kipas coil, ductless recovery énergi ventilator, tipe siling énergi recovery panas ventilator, hawa anu lempeng hawa exchanger panas, dehumidifier hawa seger jeung sistem ducting ci. Sagedengeun ti eta, tim kami baris ngawanohkeun aplikasi proyék suksés kami sarta ngalaksanakeun dina widang solusi wangunan HVAC, desain cleanroom hvac, perlakuan VOCs, jsb

Holtop tulus diondang anjeun didatangan kami keur acara sapertos hébat. Simkuring yakin urang bakal boga Obrolan pikaresepeun pikeun bisnis win-win ngaliwatan platform sampurna. Mun anjeun ngagaduhan rencana pikeun didatangan pameran, mangga surélék urang waktu kadatangan anjeun ku kituna urang tiasa gaduh susunan hadé. Hatur nuhun!

Big5 2018


waktos pos: Nov-18-2018