Holtop Lingkungan Protection Téhnologi Co., Ltd. Ieu Diakuan sakumaha High-Tech perusahaan

Beijing Holtop Lingkungan Protection Téhnologi Co., Ltd. ieu certificated salaku perusahaan tinggi-tech. Ieu ngawengku dina widang perlindungan lingkungan jeung daur ulang sumberdaya, jeung perlakuan VOC jeung daur ulang saperti téhnologi inti na.

perlakuan VOC (1)

 

Beijing Holtop Lingkungan Protection Téhnologi Co., Ltd. bebas researches tur tumuwuh téknologi adsorption na recovery sanyawa organik volatile, anu separation na recovery ti ekstrak VOC, nyadiakeun rentang pinuh ku solusi perlindungan lingkungan keur gas runtah sarta cairan runtah perlakuan daur ulang tina tutuwuhan industri.

perlakuan VOC (3)

Di sagigireun, sababaraha pausahaan di handapeun Holtop Grup geus dipikawanoh salaku pausahaan tinggi-tech geus.

perlakuan VOC (4)

 

 

Beijing Holtop Air Conditioning Co., Ltd. ieu dipikawanoh salaku Zhongguancun High-tech perusahaanperlakuan VOC (2)

Sangkan perlakuan hawa beuki sehat sarta énergi-nyimpen, Holtop geus komitmen pikeun ngembangkeun teknologi dina widang konservasi energi jeung perlindungan lingkungan, nyieun hiji pangalaman rongkah pikeun pamaké sarta jadi dunya maju brand.


waktos pos: Nov-01-2018