HOLTOP Energy Pamulihan Ventilators Jieun Quality Air High pikeun Wangunan Wantou Dunya

Jeung profésional jasa-efisiensi tinggi na sistem énergi recovery ventilasi sampurna solusi, HOLTOP meunang Panawaran nu diantara pausahaan Panawaran the20 pikeun sistem ventilasi recovery énergi Wangunan Wantou Dunya Project di Hefei, Anhui Province.With kaunggulan teknis teleb, HOLTOP hasil ditandatanganan leuwih ti 2.000 sét recovery énergi sistim ventilasi pikeun proyék pikeun nyieun lingkungan hirup kualitas hawa héjo, calakan, sehat sarta luhur.

erv padumukan (1)

Wantou Dunya Gedong nyaéta komunitas kualitas alow-dénsitas diwangun ku Wantou Investment jeung Konstruksi Company. Wewengkon konstruksi total ngeunaan 350.000 méter pasagi.

Sanggeus narima uleman pikeun Panawaran, HOLTOP dilakukeun sababaraha panalungtikan jeung analisis kana lingkungan, kanyamanan engapan, sarta pangalaman pamaké, jsb Dumasar sistem hawa seger dasar, Holtop diusulkeun nganggo recovery énergi Sistim ventilasi efisiensi tinggi jeung PM2.5 filter jeung kontrol calakan. Sanajan investasi awal baris nambahan, énergi bakal disimpen di operasi poean sarta kualitas hawa indoor bakal diteundeun dina tingkat perdana pikeun nyieun hemat energi jeung kaayaan hirup cageur.

Salaku ngaronjatkeun tungtutan dina kualitas indoor tinggi jeung wangunan anu diwangun ketang, énergi recovery ventilator kudu dipasang dina wangunan pikeun nyieun hemat energi jeung lingkunganana hirup sehat. Pikeun usulan profésional leuwih pikeun gedong anjeun, mangga ngahubungan tim jualan urang.

erv padumukan (2)


Pos waktos: Oct-22-2018