HOLTOP ju ftoj të vizitoni stendat tona në HVAC R Expo te BIG 5 Ekspozita Dubai

HOLTOP ju ftoj të vizitoni stendat tona në HVAC R Expo te BIG 5 Ekspozita Dubai

Duke kërkuar për ajër të kondicionuar dhe të fundit të produkteve të ventilimit për të përshtaten projektet tuaja? Vijë të takohet HOLTOP në NO.Z4E138 kabinë, në HVAC & R Expo e Ekspozitës Big5, Dubai nga 26 deri 29 nëntor, 2018.

Adresa: ZA'ABEEL HALLS 4 & 5, DUBAI World Trade Center.

Big 5 Ekspozita është ngjarja më e madhe e ndërtimit në Lindjen e Mesme që lidh furnizuesit ndërkombëtarë të produkteve të ndërtimit dhe shërbimeve me blerësit. HVAC R Expo është pjesë e Big 5, dhe HOLTOP do përbashkët kjo ngjarje dhe tregojnë produktet tona të fundit dhe e nxehtë e shitjes të tilla si ajër trajtimin njësi, njësi fan spirale, ductless shërim energjisë freskore, tipit tavan të energjisë rikuperimit të nxehtësisë freskore, ajri në pjatë e ajrit exchanger ngrohjes, dehumidifier ajrit të freskët dhe sistemi kompakt ducting. Përveç kësaj, ekipi ynë do të prezantojë kërkesën tonë të suksesshëm të projektit dhe të zbatojë në fushën e zgjidhjeve të ndërtimit HVAC, dizajn cleanroom HVAC, trajtim VOC, etj

Holtop sinqerisht ju ftojmë të na vizitoni për ngjarje të tillë të madhe. Ne besojmë se do të kemi një bisedë të këndshme për të favorshme të biznesit përmes platformë të përsosur. Nëse keni ndonjë plan për të vizituar ekspozitën, ju lutemi na dërgoni me email kohën tuaj vizitë në mënyrë që ne mund të kemi një marrëveshje të mirë. Faleminderit!

Big5 2018


Ora Post: nëntor-18-2018