Holtop Mbrojtjen e Mjedisit Teknologjia Co, Ltd, u njoh si ndërmarrje High-Tech

Pekin Holtop Mbrojtjen e Mjedisit Teknologjia Co, Ltd, është certifikuar si ndërmarrje të teknologjisë së lartë. Ajo përfshin në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe riciklimin e burimeve, me trajtimin dhe riciklimin VOC si teknologjinë e saj kryesor.

trajtim VOC (1)

 

Pekin Holtop Mbrojtjen e Mjedisit Technology Co, Ltd, në mënyrë të pavarur zhvillon hulumtime dhe teknologji të adsorption dhe shërimin e komponimeve organike të paqëndrueshme, ndarjen dhe rikuperimin e ekstrakt BOA, duke ofruar një gamë të plotë të zgjidhjeve të mbrojtjes së mjedisit për të gazit të mbeturinave dhe mbeturinave të lëngshme trajtimin riciklimin e bimët industriale.

trajtim VOC (3)

Përveç kësaj, disa kompani nën Holtop Grupit janë njohur si kompani të teknologjisë së lartë tashmë.

trajtim VOC (4)

 

 

Pekin Holtop Air Conditioning Co, Ltd, u njoh si Zhongguancun High-techtrajtim VOC (2)

Për të bërë trajtimin e ajrit më të shëndetshme dhe të kursimit të energjisë, Holtop është e angazhuar për zhvillimin e teknologjisë në fushën e ruajtjes së energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, duke krijuar një përvojë të jashtëzakonshme për përdoruesit dhe të bëhet bota e përparuar markë.


Ora Post: nëntor-01-2018