HOLTOP Energy Recovery ventilatorët Krijo High Quality Air për Ndërtesat Wantou Botërore

Me profesional të shërbimit të lartë të efikasitetit dhe të përsosur të sistemit shërim të energjisë ventilim zgjidhjet e, HOLTOP fitoi ofertave në mesin e kompanive ofertuese the20 për rimëkëmbjen e sistemit të energjisë të ventilimit të Ndërtesave Wantou Botërore e Projektit në Hefei, Anhui province.With avantazhet plota teknike, HOLTOP nënshkruar me sukses më shumë se 2.000 grupe të sistemit të ventilimit rikuperimit të energjisë për projektin për të krijuar gjelbër, inteligjente, të shëndetshëm dhe të lartë të mjedisit të cilësisë së ajrit të jetesës.

ERV banimi (1)

Wantou Botërore Building është alow-dendësia komuniteti cilësia e ndërtuar nga Investimeve Wantou dhe kompanisë së ndërtimit. Sipërfaqja e përgjithshme e ndërtimit është rreth 350.000 metra katrorë.

Pas marrjes së ftesës për ofertim, HOLTOP kryer një numër të hulumtimit dhe analizave në mjedis, rehati frymëmarrjes, dhe user experience, etj bazuar në sistemin themelor ajër të pastër, Holtop propozuar për të përdorur efikasitet të lartë e shërimit të energjisë sistemit të ventilimit me PM2.5 filter dhe kontrollin inteligjente. Edhe pse investimi fillestar do të rritet, energjia do të ruhen në punën e përditshme dhe cilësia e ajrit të brendshëm do të mbahet në nivelin e kryeministrit për të krijuar kursimit të energjisë dhe kushte të shëndetshme të jetesës.

Si kërkesat në rritje për cilësi të lartë të brendshëm dhe ndërtesat janë ndërtuar të shtrënguar, shërim të energjisë ventilator duhet të jetë i instaluar në ndërtesat për të krijuar kursimit të energjisë dhe të mjedisit të shëndetshëm të jetesës. Për më shumë propozime profesionale për ndërtesat tuaja, ju lutem kontaktoni ekipin tonë të shitjes.

ERV banimi (2)


Ora Post: Oct-22-2018